Webinar: Hvad kan du med en efteruddannelse i Personalejura?

Der er masser at holde styr på, når det kommer til hvordan ansættelsesforhold etableres, reguleres og afvikles – og området er i kraftig udvikling. En uddannelse i Personalejura giver dig værktøjer til både det, som er, og det, som kommer.

Kom til gratis infowebinar, og hør om fagmodulet Personalejura, der er en del af Akademiuddannelsen i HR og Ledelse

Modulet kan også tages selvstændigt, og giver dig grundlaget for udvikling af jeres/din praksis i hverdagen, samtidig med, at der tages højde for betydningen af den kommende udvikling på området, blandt andet arbejdsvilkårsdirektivet.

Du kan tage modulet på enten daghold (8 undervisningsgange – start 07.09.2023) eller aftenhold (13 undervisningsgange – start 05.09. 2023).

Modulet afsluttes med eksamen, så du får papir på dine kompetencer og 10 ECTS-point med videre til din fortsatte udvikling.

Tilmeld dig webinaret, og få eksempler på de cases, der arbejdes med i undervisningen, ligesom du hører om indhold, opbygning og muligheden for at sparre med ligestillede. Vært er underviser, Tina Krag, der suppleres af Søren Dam Hansen, som kort vil fortælle mere om Akademiuddannelsen i HR.

Tilmeld dig webinaret

Skriv venligst dit fornavn i feltet
Skriv venligst dit efternavn i feltet
Du skal skrive en gyldig emailadresse.
Skriv venligst din jobtitel i feltet
Skriv venligst hvor du arbejder
Du skal acceptere, at vi må sende dig nyt inden for HR-området.