Tryg og forsvarlig undervisning:  Læs mere…

Fremtiden tilhører de frygtløse - om virksomhedens digitale transformation

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kom til Morgenbooster med Astrid Haug og KEA Alumne. Der bliver talt om digital transformation og ny teknologi alle steder, men hvad betyder det, når alle brancher bliver digitaliserede, og der dermed er teknologi i alt?

Digitalisering er et spørgsmål om, hvordan vi griber verden an. Om vi frygtsomt overlader det til alle de andre at finde svarene og tage chancer. Eller om vi frygtløst kaster os ud i nye eventyr og finder de rette løsninger i de muligheder, som teknologien medfører. At vi er villige til udfordre bekvemmeligheden og kannibalisere vores egen forretning, så vi ikke bliver ramt af digital darwinisme.

Astrid har i sin bog "Fremtiden tilhører de frygtløse – en guide til den digitale forretningsudvikling" undersøgt, hvordan vi som virksomheder skal navigere i en verden, der bliver mere og mere digital.

I dette inspirerende foredrag forklarer hun nogle af de nyeste tendenser inden for den digitale udvikling, som kunstig intelligens, Internet of Things og platformsøkonomi, og giver jer samtidig bud på, hvad de mange forandringer betyder for jer. Foredraget giver lyst og mod til at kaste sig ud i en digital transformation af jeres virksomhed.

Tilmeld dig morgenboosteren på kea.safeticket.dk

Location

Online,