Inspirationsseminar: Employee Experience - Sådan arbejder du med koncept og virkelighed

Få inspiration til dit arbejde med EX, Employee Experience, fra Ennova og COWI, der giver eksempler på, hvordan man arbejder med både koncept og konkrete løsninger.

Hvad enten du er leder eller arbejder i HR, vil du fremover skulle arbejde med Employee Experience – på dansk ”medarbejderoplevelser”.

Området Employee Experience (EX) er i sin spæde start. Flere og flere taler om det, og med god grund. For som du kan lære fra Ennova, så påvirker det top- og bundlinje på mindst otte forskellige dimensioner.

Kom og få svar på

  • Hvad er Employee Experience (EX)?
  • Hvorfor det er vigtigt – eller er det bare oppe i tiden?
  • Hvordan arbejder man konkret med det? Design og processer?
  • Hvordan og hvad kan man i forhold til IT-understøttelse?

Talere - på dagen vil du møde

Thomas Vestergaard
Thomas Vestergaard
CEO, Ennova

Ennova, der er Danmarks førende virksomhed for målinger på medarbejderområdet, sætter rammen og trækker på data og erfaringer fra mange virksomheder.

Læs mere om Ennova

ennova logo3x

 

Carsten Capell
Carsten Capell
HR Process & Analytics Manager, COWI

COWI har 90 års erfaring i rådgivningsbranchen og er førende inden for sit felt. COWI har 6.700 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere om COWI

COWI logo RGB orange

Program

I dagligdagen er logikken enkel og intuitiv. Jo bedre medarbejderoplevelsen fungerer, desto bedre præsterer den enkelte til gavn og glæde for virksomheden.

Men hvordan favner du medarbejderne, monitorerer og plejer deres tilfredshed - og indtænker de understøttende processer fra start til slut?

Er ”continous listening” nøglen til den vigtige viden? Og hvordan (re)designes oplevelser?

HR-funktionerne i en række af de førende danske virksomheder har allerede taget titlen ”EX-Partner” i brug, og signalet er ikke til at tage fejl af. På et presset arbejdsmarked ligger nøglen til rekruttering og fastholdelse i at skabe gode, relevante oplevelser - ligesom på kundemarkedet.

Ennova har gennem de sidste 20 år tilført ”hårde” data til ”bløde” områder som tilfredshed, engagement, loyalitet og den forretningsmæssige betydning. De ved om nogen, hvorfor man skal have et særligt fokus på medarbejdernes trivsel – både som leder og i HR.

Tilsvarende er COWI som globalt opererende videns virksomhed helt afhængig af samme trivsel – både i forhold til at skabe værdi på de konkrete kundeprojekter og i forhold til fastholdelse af den viden, der skaber fundamentet for fremtidig udvikling af virksomheden.

Vi har derfor inviteret dem til en formiddag, hvor scenen sættes, og du får inspiration til dit arbejde med Employee Experience.

Tidsplan 16. november

Kl. 08.30 – 09.00 Registrering, kaffe og te
Kl. 09.00 – 09.10 Velkomst (Søren Dam Hansen, KEA)
Kl. 09.10 – 09.55 Hvad er EX, og hvorfor er det vigtigt? (Thomas Vestergaard, Ennova)
Kl. 09.55 – 10.05 Pause
Kl. 10.05 – 10.50 EX hos COWI – det vi gør, og det vi vil (Carsten Capell, COWI)
Kl. 10.50 – 11.00 Opsamling og afrunding (Søren Dam Hansen, KEA)

Undervejs er der mulighed for dialog, erfaringsudveksling og netværk.

Vært og facilitator

Søren Dam Hansen
Søren Dam Hansen
T: +45 60 14 84 70

Skulle der være spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 60148470

Praktisk information

Dato: 16. november 2021

Tid: 09.00 – 11.00 (registrering og kaffe fra kl. 8.30)

Tilmeldingsfrist: 12. november 2021 (vær opmærksom på, at det ikke længere er muligt at tilmelde sig)

Når du tilmelder dig, skal du vælge, om du vil deltage via live-streaming i Teams eller fysisk fremmøde til konferencen.

NB: Der er et begrænset antal pladser i salen. Overstiger antallet af tilmeldte de fysiske rammer, vil du i stedet blive tilbudt online streaming-deltagelse via Teams.

Sted: KEA – Københavns Erhvervsakademi, Guldbergsgade 29N, 2200 Kbh N eller online-streaming i Microsoft Teams.

Hvem kan deltage: Dagen er forbeholdt HR-ansvarlige og ledere, samt KEAs egne studerende indenfor HR/Ledelse.

Bogtilbud: ”Bedst til medarbejderoplevelser”

Bogen ”Bedst til medarbejderoplevelser” kan købes til tilbudspris på DKK 200,- plus fragt. Send en mail til ymi@ennova.com, skriv ”Inspirationsevent – EX/KEA” i emnefeltet og anfør navn/leveringsadresse.

Pris: Arrangementet er gratis (bemærk regler for afbud og no show gebyr*).

*Afbud og no-show-gebyr:

Eventuelt afbud skal meddeles til Inge Skov på inms@kea.dk senest d. 12. november 2021. I modsat fald kan der faktureres et no-show gebyr på DKK 300, -