Innovation & bæredygtighed - Gratis event for ledere

En eftermiddag fyldt med praktiske cases og hands-on eksempler.

Drukner de gode idéer ofte i daglig drift, eller overmandes du af kompleksitet og problemstillinger, når snakken falder på innovation og bæredygtighed?

Deltag i KEA Efteruddannelses innovationsevent den 8. juni 2022 kl. 13:45-19, og få et praktisk skub til at sætte gang i de udviklingsprocesser, I lige nu står over for i din virksomhed.

Tilmeld dig EVENTET her

Convergence – det nye sorte inden for innovation

Begrebet Convergence Innovation (CI) vinder mere og mere frem og sætter fokus på vigtigheden af at arbejde bæredygtigt med innovation, så innovationsprocesserne rent faktisk fører til praktiske resultater på både kort og lang sigt. 

På KEA Efteruddannelses innovationsevent den 8. juni inviterer vi chefer, ledere og andre beslutningstagere ind i vores innovationsværksted, hvor vi smøger ærmerne op, kigger dybt i værktøjskassen og arbejder med centrale innovationsværktøjer, som du efterfølgende kan tage med hjem og arbejde videre med i praksis i egen virksomhed.

 

Bæredygtighed, inspirerende indlæg og hot chair session

På dagen er konkrete innovationsmetoder i fokus, og eventet vil være en vekselvirkning mellem inspirerende oplæg og praktisk workshop-arbejde. Vi vil blandt andet arbejde case-baseret med bæredygtig forretningsudvikling, hvor du får konkrete innovationsværktøjer til at sætte skub i den bæredygtige udvikling i egen virksomhed.

Derudover ser vi nærmere på deltagernes udviklingsudfordringer fra egen virksomhed og inviterer de ekstra modige i den varme stol til at få direkte sparring på en konkret udviklingsproblematik. Alle deltagere opfordres til at tage en udviklingsudfordring med fra egen virksomhed, som du gerne vil have sparring på. Endeligt giver vi en kort introduktion til, hvordan dine medarbejdere kommer videre med innovation igennem uddannelse.

Program

Kl. 13:45         Ankomst, networking og mød talerne

Kl. 14:15         Velkomst v/Thomas Lange, chef for KEAs efteruddannelser

Kl. 14:30         Oplæg: Hvordan ser innovationsprocessen ud? v/ Erik Micheelsen

Kl. 14:45         Workshop: Bæredygtighed – fra idé til handling

Kl. 15:15         Oplæg: Gør det let at komme i gang v/Henrik Holm

Kl. 15:35         Pause

Kl. 15:50         Opsamling v/Erik Micheelsen

Kl. 16:00         Oplæg: Kom i gang med convergence v/Peter Holme Jensen

Kl. 16:20         Pause            

Kl. 16:35         Workshop: Afdækning af behov v/ Erik Micheelsen

Kl. 16:55         Hot chair session: Få videreudviklet din innovationsproces

Kl. 17:20         Pause

Kl. 17:40         Oplæg: Hvorfor det er vigtigt at markedsføre sin bæredygtighed - og hvordan gør man det med succes v/James Bryce Smith

Kl. 18:00         Opsamling v/Erik Micheelsen & Thomas Lange

Kl. 18:15         Drinks, let anretning og networking

Kl. 19:00        Tak for i dag og på gensyn.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet og tager forbehold for fejl og mangler.

 

Tilmeld dig EVENTET her

 

Oplægsholdere

Erik

Erik Micheelsen er astrofysiker og kaosfysiker gone innovator. Erik har arbejdet med innovation i virksomheder som rådgiver og har i en årrække været Technology Officer på Coloplast med ansvar for radikal-innovation. På dagen vil Erik vise os den enkleste måde at forstå og eksekvere innovation på.

 

Henrik H

Henrik Holm, MBA, er Co-founder af Wehlers står bag konceptet “Furniture for Good”. Han har i sin kapacitet som leder i mange år haft fokus på bæredygtighed som forretning. Han taler om cirkulær økonomi, værdikæder og produktion. På dagen tager Henrik en af sine bæredygtige stole med, som er lavet af plastik fra havet.

 

 Peter h

Peter Holme Jensen, PhD, er stifter, medejer og direktør i Aquaporin, som netop er gået på børsen, og dertil er Peter bestyrelsesmedlem i Danmarks Innovationsfond. Peter har et øje for virksomheder, teknologi og bæredygtighed. På dagen vil Peter gøre os klogere på Convergence Innovation.

 

james

James Bryce Smith, MBA, er med særligt fokus på bæredygtighed direktør for marketingbureauet Magnetize. I over 20 år har han hjulpet internationale virksomheder som Maersk, FLSmidth og Novo Nordisk vokse deres forretning. I dag er hans mission at hjælpe virksomheder med at omsætte deres investeringer i bæredygtighed til kommercielle resultater. På dagen vil han forklare, hvorfor det er vigtigt, at markedsføre sin bæredygtighed, og hvordan man gør det med succes.

 

Hvem kan deltage

Eventet er for chefer, ledere og andre beslutningstager, der savner inspiration til at idéudvikle og ønsker praktiske værktøjer til at føre de gode idéer ud i praksis.

Praktisk

Deltagelse i eventet er gratis. Eventet foregår på KEA, Frederikkevej 8, 2900 Hellerup. Alle deltagere opfordres til at tage en udviklingsudfordring med fra egen virksomhed, som du gerne vil have sparring på. Som deltager på eventen får du en elektronisk metodehåndbog med hjem til at arbejde med innovation i praksis i egen virksomhed efterfølgende. Du vil også modtage information om, hvordan udvalgte dele af KEAs efteruddannelser evt. kan understøtte innovationsdagsordenen i jeres virksomhed gennem kompetenceudvikling af jeres medarbejdere.

Tilmelding

Deadline for tilmelding er den 2. juni. Tilmelding sker ved at udfylde blanketten herunder.