Jonglerer du til dagligt med en masse tal? Optimer på din arbejdsdag ved at få styr på, præcis hvordan regneark kan anvendes til at løse store såvel som små opgaver. Udbyttet bliver bedre struktur og overblik.

På Regneark til økonomistyring lærer du at anvende regneark til løsning af virksomhedens økonomiske problemstillinger og til at analysere og vurdere dataudtræk fra virksomhedens økonomisystemer. Der er også fokus på løsning af simple statistiske opgaver.

Du bliver klogere på økonomiske modeller og på, hvordan du bruger regneark til for eksempel budget- og finansieringsmodeller, simulering samt investeringsberegninger, så du kan opstille et it-budget. 

Du bliver i stand til at bruge generelle funktioner i regneark såsom formatering, design, tabeller og modeller. Du får desuden vigtige redskaber til opstilling af diagrammer og prognoser, samt til bearbejdning og præsentation af data, så du kan anvende regneark til statistisk analyse.

Modulet ruster dig derved til at analysere økonomiske it-systemer og til at vurdere brugen af regneark i forbindelse med økonomi og statistik. Et godt system- og regnskabsoverblik giver dig kompetencerne til at bidrage til løsningen af økonomiske og ledelsesmæssige problemer på din arbejdsplads.