Til dig, der vil udvikle og fremtidssikre din rolle som administrativ medarbejder, koordinator eller sekretær.
Koordinatoruddannelsen
Akademi
60 ECTSLav din egen PDF-brochure
Arbejdsopgaverne for administrative medarbejdere, koordinatorer og sekretærer ændrer sig drastisk i disse år - både i den private og i den offentlige sektor.
KEA har derfor i samarbejde med Dania og HK udviklet en landsdækkende Koordinatoruddannelse med fokus på de fremtidige kompetencer, der efterspørges inden for dit jobområde og i din rolle som koordinator, projektansvarlig og sparringspartner.
Koordinatoruddannelsen er specialdesignet til dig, der har mange koordineringsopgaver på jobbet og giver dig redskaber til mere effektiv planlægning. Du får:
- Indblik i fremtidens krav til din rolle som koordinator
- Indsigt i, hvordan du bedst positionerer dig fagligt og personligt
- Værktøjer til at øge din personlige power og gennemslagskraft
- Konkrete redskaber til bedre planlægning og styring af opgaver
- Øget forståelse af virksomheden og de tværfaglige processer
- Et uddannelsesbevis på akademiniveau på 60 ECTS point
På uddannelsen vil du udvikle dine kompetencer, så du kan møde fremtidens behov inden for administrative kernefunktioner, rådgivende og udviklende funktioner, formidling og kommunikation samt service og markedsføring.
Uddannelsen er opbygget i fagmoduler. Du bestemmer selv, om du vil tage hele uddannelsen eller vælge at tage et eller flere fagmoduler. Hvert fagmodul er 10 ECTS point og afsluttes med en eksamen.
Ved siden af undervisningen arrangerer KEA og Dania netværksmøder med relevante oplægsholdere, hvor du ligeledes får rig mulighed for sparring med deltagere fra andre virksomheder og brancher.
Du lærer om
På Koordinatoruddannelsen vil du få redskaberne til at imødekomme fremtidens behov inden for:
- Bæredygtig projektledelse
- Kommunikation i praksis
- Digitale redskaber
- Salgspsykologi og service
- Coaching og konflikthåndtering
Fagmodulerne på uddannelsen
Hvert fagmodul på Koordinatoruddannelsen er særlig målrettet til dig, der har en koordinerende og planlæggende rolle i dit arbejde. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du lærer på de enkelte fagmoduler.
-
Bæredygtig projektledelse
Bæredygtig projektledelse kvalificerer dig til at koordinere og styre bæredygtige projekter og initiativer.
Du får konkrete værktøjer inden for projektledelse, projektstyring, agile projektformer og ressourceallokering.
Desuden får du færdigheder til at arbejde med bæredygtige projekter i forhold til FN’s verdensmål, cirkulær økonomi, den tredobbelte bundlinje, bæredygtige partnerskaber, ligesom du får indsigt i at skabe motivation for og opbakning til projekterne.
Læs mere om Bæredygtig projektledelse
Modulet Bæredygtig projektledelse hedder oprindeligt Projektledelse og kommer fra Akademiuddannelsen i Innovation, Produkt og Produktion. Vær opmærksom på, at i tilmeldingen til modulet og på dit eksamensbevis vil der stå Projektledelse.
-
Kommunikation i praksis
Kommunikation i praksis kvalificerer dig til at arbejde med mundtlig og skriftlig kommunikation samt organisationskommunikation og online kommunikation på et professionelt plan.
Du får også en solid værktøjskasse i kommunikationspsykologi og dialogskabende værktøjer med fokus på positiv og anerkendende kommunikation.
Desuden får du en række planlægnings- og formidlingsværktøjer til at håndtere alt, hvad der har at gøre med kommunikation i praksis.
Læs mere om Kommunikation i praksis
Modulet Kommunikation i praksis kommer oprindeligt fra Akademiuddannelsen i Kommunikation og Formidling.
-
Digitale redskaber
Digitale redskaber kvalificerer dig til at arbejde med virksomhedens digitale kommunikation og markedsføring.
Du får en grundlæggende forståelse for digitale begreber og værktøjer – og et digitalt sprog – så du bedre kan indgå i dialog med kolleger og deltage i analyse, planlægning og praktisk anvendelse af digital kommunikation og markedsføring.
Læs mere om Digitale redskaber
Modulet hedder oprindeligt Digital Markedsføring og kommer fra akademiuddannelsen i Salg og Markedsføring. Vær opmærksom på, at i tilmeldingen til modulet og på dit eksamensbevis vil der stå Digital Markedsføring.
-
Salgspsykologi og service
Salgspsykologi og service kvalificerer dig til at arbejde med kundepsykologi og service.
Du får via en personprofil (DISC) indsigt i personlig adfærd, og du får værktøjer til at finjustere spørge- og lytteteknikker samt teknikker i forhold til service og support.
Desuden får du forståelse for vigtigheden af planlægning og konkrete værktøjer til at prioritere din tid effektivt.
Læs mere om Salgspsykologi og service
Modulet hedder oprindeligt Salg og salgspsykologi og kommer fra akademiuddannelsen i Salg og Markedsføring. Vær opmærksom på, at i tilmeldingen til modulet og på dit eksamensbevis vil der stå Salg og Salgspsykologi.
-
Coaching og konflikthåndtering
Coaching og konflikthåndtering kvalificerer dig til at optimere dine samtale- og kommunikationskompetencer med fokus på at anvende coaching teknikker i en organisatorisk sammenhæng.
Du bliver bedre til at håndtere og drage nytte af konflikter i stedet for at lade dem skabe et negativt arbejdsklima.
Et vigtigt element er også forståelsen for følelsesmæssig intelligens og relationer.
Læs mere om Coaching og konflikthåndtering
Modulet Coaching og konflikthåndtering kommer fra akademiuddannelsen i Ledelse.
Se webinaret om Koordinatoruddannelsen
Uddannelsen giver dig stærke redskaber til at imødekomme både de nuværende og fremtidige behov for dine færdigheder inden for administrative kernefunktioner som projektledelse, kommunikation i praksis og digitale redskaber.
Dette webinar blev sendt live den 7. marts 2024.
Indhold og opbygning
Koordinatoruddannelsen er en fleksibel akademiuddannelse med merkantil retning på i alt 60 ECTS point, og uddannelsen tager typisk 3 år på deltid.
Uddannelsen er opbygget af 5 fagmoduler samt et afgangsprojekt. Et fagmodul består af 8 undervisningsdage fordelt over ca. 4 måneder.
Du bestemmer selv, om du vil tage hele uddannelsen eller tage et eller flere fagmoduler.
Indholdet i fagmodulerne
Nedenfor kan du læse mere om indholdet i de forskellige fagmoduler. Nederst på siden kan du se, hvilke fag vi udbyder lige nu og tilmelde dig.
-
Projektledelse og koordinering (10 ECTS)
Fagmodulet ”Projektledelse og koordinering” kvalificerer dig til at koordinere og styre mindre og mellemstore projekter.
Projektledelse er en efterspurgt kompetence hos fremtidens administrative medarbejdere, da evnen til at lede, koordinere og organisere opgaver fylder stadigt mere. Fagmodulet sætter derfor fokus på at give dig konkrete værktøjer indenfor projektledelse, projektstyring, projektformer og ressourceallokering.
Du undervises i, hvordan man agerer i forandringer, får kolleger og andre samarbejdspartnere med i processen, og hvordan man implementerer nye procedurer og forandringer i organisationen og i virksomheden. Der vil være fokus på din rolle - fagligt som personligt - som koordinator og sparringspartner.
Indhold
- Projektledelse
- Projektstyring
- Projektformer
- Ressourceallokering
Dit udbytte
På fagmodulet Projektledelse og koordinering får du
- Udviklingsbaseret viden og forståelse for praksis og metoder indenfor projektledelse og projektstyring, herunder også aktive projektmetoder
- Praksis og bredt udvalg af anvendte teorier/metoder indenfor projektledelse og projektstyring
- Viden om etablering og udnyttelse af viden netværk
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i deltagernes erfaringer.
Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange. Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen kan overføres direkte til din virkelighed.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke af fagmodulerne i Koordinatoruddannelsen der udbydes på nuværende tidspunkt. Du kan tage fagmodulerne alene eller som en del af Koordinatoruddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulet her på siden
Bemærk at fagmodulet i tilmeldingen udbydes som Projektledelse (AU i Innovation, Produkt og Produktion)
-
Bæredygtig projektledelse (10 ECTS)
Vil du have en bæredygtig vinkel til din Koordinatoruddannelse, kan du med Bæredygtig projektledelse udvikle og fremtidssikre dine kompetencer indenfor bæredygtighed og projektledelse.
På dette fagmodul sætter vi projektledelse i et bæredygtigt lys, så du som koordinator får redskaber til at kunne imødekomme og bidrage positivt til den bæredygtige dagsorden. Samtidig får du alle de klassiske og konkrete projektledelsesværktøjer indenfor projektledelse, projektstyring, agile projektformer og ressourceallokering.
Tager du den fulde Koordinatoruddannelse, kan du tage Bæredygtig projektledelse i stedet for fagmodulet Projektledelse og koordinering.
Du kan læse mere om Bæredygtig projektledelse og tilmelde dig på fagmodulets egen side.
-
Kommunikation i praksis (10 ECTS)
Fagmodulet ”Kommunikation i praksis” kvalificerer dig til at arbejde med mundtlige, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver – på et professionelt niveau.
Du vil blive i stand til at arbejde med vidt forskellige genrer og kommunikationssituationer - lige fra breve, mails og sms’er til nyhedsbreve, brochurer og reklamer.
På fagmodulet får du en række konkrete værktøjer til at håndtere alt, hvad der har at gøre med dagligdagens kommunikation på arbejdet såvel som i alle andre sammenhænge. Vi fokuserer på positiv og anerkendende mundtlig kommunikation.
Ét er teorier i en bog – noget andet er at bruge dem i praksis og blive en dygtig kommunikator. Derfor lægger vi vægt på, at teorierne skal være brugbare og nemme for dig at bruge, hvad enten det er på jobbet eller
i andre aspekter af din hverdag.Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Koordinatoruddannelsen.
Du lærer om
- Planlægnings- og formidlingsværktøjer
- Kommunikationsopgaven i praksis
- Kommunikationspsykologi
- Kommunikationsmodeller
- Præsentationsteknik
- Målgruppeorientering
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i deltagernes erfaringer. Vi tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange.
Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen kan overføres
direkte til din virkelighed.Tilmelding
Nederst på siden kan du se hvilke af fagmodulerne i Koordinatoruddannelsen, der udbydes på nuværende tidspunkt. Du kan tage fagmodulerne alene eller som en del af Koordinatoruddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulerne her på siden
Fagmodulet Kommunikation i praksis knytter sig til Akademiuddannelsen i Kommunikation og Formidling, men udbydes her i en version, der er særlig rettet mod dig, der har en koordinerende og planlæggende rolle i dit arbejde.
-
Digitale redskaber (10 ECTS)
Bliv digitalt klædt på til at arbejde med kommunikation og markedsføring
Fagmodulet ”Digitale redskaber” kvalificerer dig til at arbejde med din organisations digitale kommunikation og markedsføring.
HK og KL har for nyligt kortlagt en række jobkrav til fremtidens administrative
medarbejdere, og en af kernekompetencerne er at kunne anvende digitale værktøjer samt helt generelt at styrke sine IT-kompetencer.Med dette fagmodul får du netop en grundlæggende forståelse for begreber, modeller og værktøjer inden for digital kommunikation og markedsføring, så du kan deltage i analyse, planlægning og praktisk anvendelse af digital kommunikation og markedsføring.
Du får kompetencer til at analysere og vurdere markedspotentialet, udvikle digitale markedsføringsstrategier, planlægge konkrete digitale markedsføringsaktiviteter samt måle og optimere den digitale kommunikation.
Indhold
- Digital strategi
- Målsætninger og KPI (Key Performace Indicators)
- Webanalyse
- Konvertering og konverteringsoptimering
- Usability og brugertests
- Søgemaskineoptimering
- Digital reklame og annoncering
- Relevant jura
- Konceptudvikling til mobile enheder
- Sociale medier
Dit udbytte
- Du lærer at anvende digitale kommunikations- og marketingbegreber
- Du lærer de centrale metoder og redskaber til at planlægge arbejdet med usability og brugertests til forbedring af brugervenligheden
- Du lærer at opstille mål og vurdere nøgleområder for virksomhedens digitale strategi
- Du får redskaber til at vurdere virksomhedens placering i søgemaskiner og stille forslag til indsatsområder
- Du lærer at identificere relevant jura og vurdere konsekvenserne for virksomhedens digitale markedsføring
- Du lærer at formidle faglige problemstillinger og løsningsmodeller samt præsentere resultater
Tilmelding
Nederst på siden kan du se hvilke af fagmodulerne i Koordinatoruddannelsen, der udbydes på nuværende tidspunkt. Du kan tage fagmodulerne alene eller som en del af Koordinatoruddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulerne her på siden
Bemærk at fagmodulet i tilmeldingen udbydes som Digital Markedsføring
-
Salgspsykologi og service (10 ECTS)
Styrk dine kompetencer indenfor kundepsykologi og service.
På fagmodulet opnår du indsigt i personlig adfærd, kommunikation, spørge- og lytteteknik. Du får desuden en forståelse for vigtigheden af planlægning samt konkrete værktøjer til at prioritere din tid effektivt.
Vi tager udgangspunkt i, at du ved at lytte aktivt og tilpasse din adfærd kan skabe øget værdi for interne og eksterne, som henvender sig efter din support såsom kolleger, kunder, borgere og/eller patienter. Du får desuden redskaber til at finpudse dine teknikker ift. service og support såvel telefonisk som via email, brev eller personlige kontakt.
Indhold
- Personprofil (DISC) og personlig adfærd
- Identifikation af interessenter, herunder de motiver og mål interne og eksterne "kunder" har
- Verbal og nonverbal kommunikation
- Kommunikationsværktøjer og modeller
- Spørgeteknik og aktiv lytning
- Service og support i personlig og telefonisk kontakt
- Præsentationsteknik
- Indvendingsbehandling og positiv argumentation
- Personlig planlægning og prioritering
- Stresshåndtering
Dit udbytte
På fagmodulet lærer du, at:
- Identificere de forskellige persontyper og forstå vigtigheden af at kunne tilpasse egen indsats ift. disse for derved at opnå bedre resultater og tilfredshed
- Håndtere henvendelser ud fra den enkeltes behov og ønsker ved hjælp af lytte- og spørgeteknik
- Udarbejde en plan for din personlige udvikling
- Håndtere negativ stress ved hjælp af planlægning og struktur
- Håndtere indvendinger på en differentieret måde i relation til den enkelte
- Deltage i konstruktivt samarbejde med alle typer af interessenter og udvise fleksibilitet og håndtere konfliktsituationer og reklamationer
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i deltagernes erfaringer.
Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange. Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang med en masse varierede aktiviteter, hvor du bidrager med dine erfaringer og udfordringer fra din hverdag. Du får derfor let ved at overføre det du lærer direkte til din egen praksis.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se hvilke af fagmodulerne i Koordinatoruddannelsen, der udbydes på nuværende tidspunkt. Du kan tage fagmodulerne alene eller som en del af Koordinatoruddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulerne her på siden
Bemærk at fagmodulet i tilmeldingen udbydes som Salg og salgspsykologi
-
Coaching og konflikthåndtering (10 ECTS)
På fagmodulet Coaching og konflikthåndtering udvikler du dine samtale- og kommunikationskompetencer med fokus på at anvende coaching teknikker i en organisatorisk kontekst.
Du bliver bedre til at håndtere konflikter og drage nytte af dem i stedet for at lade dem skabe et negativt arbejdsklima.
Vi tager udgangspunkt i, hvordan coaching kan bruges som værktøj til konflikthåndtering, mediation og teamcoaching, samtidig med at vi fokuserer på, hvordan og hvorfor konflikter opstår. Et vigtigt element i denne forbindelse er forståelsen for den følelsesmæssige intelligens og individuelle relationer, som derfor også indgår i fagmodulet.
Indhold
- Coaching som metode
- Coaching i praksis i en organisatorisk kontekst
- Kommunkationsteori og –modeller, der knytter sig til organisatorisk konflikthåndtering
- Organisatoriske rammer og processer omkring konfliktsituationer
- Psykologien, mindsettet og de ledelsesmæssige/medarbejdermæssige kompetencer, der knytter sig til området
- Etik og moral i coaching
- Kompetenceudvikling og læring hos fokuspersonen og hos coachen
Der er tale om et værkstøjsorienteret fagmodul, der sigter mod at styrke den enkeltes kompetencer i coaching. Den konkrete anvendelighed vil løbende blive afprøvet og trænet.
Dit udbytte
Du lærer at:
- Anvende og kombinere de teorier, modeller og værktøjer, der knytter sig til coaching i forbindelse med konflikthåndtering på individ-, team-, afdelings- og organisationsniveau
- Vurdere praksisnære problemstillinger, der involverer coaching og konflikthåndtering og lærer at vælge relevante løsningsmodeller
- Forstå hvordan justering af arbejdsgange og -processer kan føre til problematikker og organisatoriske konflikter
Du får desuden redskaber til at håndtere konflikter succesfuldt og til at udnytte muligheden i konflikten til at udvikle din organisation.
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i deltagernes erfaringer.
Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange. Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen kan overføres direkte til din virkelighed.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se hvilke af fagmodulerne i Koordinatoruddannelsen, der udbydes på nuværende tidspunkt. Du kan tage fagmodulerne alene eller som en del af Koordinatoruddannelsen.
-
Afgangsprojekt - fleksibel akademiuddannelse (10 ECTS)
Afgangsprojektet er det sidste skridt på vejen til din akademiuddannelse.
Når du har bestået de fem obligatoriske fagmoduler på Koordinatoruddannelsen, har du fag for 50 ECTS. Herfra er afgangsprojektet det eneste, du mangler for at færdiggøre din akademiuddannelse.
Det er nu, du skal trække på al den viden og de erfaringer, du har gjort dig undervejs i din uddannelse, for det er i afgangsprojektet, at du nu skal dokumentere din evne til på et metodisk og analytisk grundlag at anvende teorier, metoder og modeller for at løse en kompleks, praktisk problemstilling.
Dit afgangsprojekt skal tage udgangspunkt i de centrale temaer, du gennemgår i løbet af uddannelsen. Du får tildelt en personlig vejleder, som du løbende kan sparre med omkring udfordringer i dit arbejde med afgangsprojektet.
Tilmeld dig uddannelsen
Er du klar til at tilmelde dig modulerne på uddannelsen? Så se, hvilke moduler vi udbyder og hvornår de starter. Du kan enten tilmelde dig direkte her på siden (nederst på siden) eller på det enkelte modul.
Fagmoduler på Koordinatoruddannelsen
Her kan du se det aktuelle udbud af fagmoduler på uddannelsen
Målgruppe
Vi har udviklet uddannelsen til dig, der arbejder som fx administrativ medarbejder, projektleder, koordinator eller sekretær.
Du har en koordinerende og planlæggende rolle, og færdes til dagligt i et tværfagligt miljø. Du trives med at have mange bolde i luften, og føler, du mangler formelle kvalifikationer til at synliggøre alt det, du kan og gør.
Praktisk info
Hvis du vil vide mere om uddannelsen, har vi samlet en række praktiske informationer til dig her.
Info om niveau, undervisning mm.
-
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i deltagernes erfaringer. Vi tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange.
Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang med en masse varierede aktiviteter, hvor du bidrager med dine erfaringer og udfordringer fra din hverdag. Du får derfor let ved at overføre det du lærer direkte til din egen virkelighed.
-
Niveau
Koordinatoruddannelsen er på akademi-niveau.
Uddannelsen er sammensat af moduler fra Akademiuddannelsen i Innovation, Produkt og Produktion, Akademiuddannelsen i Kommunikation og Formidling, Akademiuddannelsen i Salg og Markedsføring og Akademiuddannelsen i Ledelse.
Akademiuddannelser er kortere videregående uddannelser, der svarer til et års fuldtidsstudier (60 ECTS). En akademiuddannelse giver adgang til en diplomuddannelse.
-
Tilskud
Du har mulighed for at få økonomisk tilskud til rigtig mange af vores fag og uddannelser. Du kan fx søge midler via Omstillingsfonden, hos Kompetencefondene, Tryghedspuljen eller SVU-Styrelsen.
Få nyhedsbrevet
Få inspiration om kurser, gratis webinarer og efteruddannelse indenfor Koordinatoruddannelsen.
Få op til 10.000 kr. om året til efteruddannelse
Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. om året fra Omstillingsfonden?
Hvis du søger om Omstillingsfond, skal du kunne nikke ja til følgende udsagn for at få del i pengene:
- Du er faglært, ufaglært, eller har en erhvervsakademi- eller professionsbacheloruddannelse
- Du er i arbejde
Midlerne tildeles efter først-til-mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig et fagmodul hos os.
Læs hvordan du søger om tilskud til efteruddannelse fra omstillingsfonden
Optagelseskrav
Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:
Relevant uddannelse
- En gennemført erhvervsuddannelse
- Grunduddannelse for voksne
- Gymnasial uddannelse
- eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau.
Relevant erhvervserfaring
Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring indenfor et relevant arbejdsområde, hvilket du skal dokumentere overfor KEA via dit CV:
- Hvis du er faglært og bliver optaget på baggrund af din erhvervsuddannelse (svendebrev) tæller erhvervserfaringen, du har opnået i dit uddannelsesforløb med som relevant erhvervserfaring.
- Hvis du ikke er faglært, skal du have opnået den relevante erhvervserfaring efter, du har gennemført den adgangsgivende uddannelse.
Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt vores studievejleder, hvis du vil vide mere.
Du kan læse mere om adgangsbetingelserne i studieordningen. Du finder et link til studieordningen øverst på siden.
Fagmodul
-
Coaching og konflikthåndtering
- Hellerup
- 09:00-15:30
- Hellerup
DKK 10.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere -
Litteratur
Morgensnack, frokost, eftermiddagssødt, the og kaffe på dage, hvor du følger undervisningen som fremmøde
- Hellerup
- Tilmelding senest 17/09 2024
- Undervisning:
01/10 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
08/10 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
22/10 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
29/10 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
05/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
12/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
19/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
26/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning - Eksamen:
10/12 2024 - AU: Mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og et skriftligt eksamensoplæg
- Claus Bjørnelund
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere -
Litteratur
Morgensnack, frokost, eftermiddagssødt, the og kaffe på dage, hvor du følger undervisningen som fremmøde
-
Kommunikation i praksis
- Hellerup
- 09:00-15:30
- Hellerup
DKK 10.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere -
Litteratur
Morgensnack, frokost, eftermiddagssødt, the og kaffe på dage, hvor du følger undervisningen som fremmøde
- Hellerup
- Tilmelding senest 08/10 2024
- Undervisning:
22/10 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
29/10 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
05/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
12/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
19/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
26/11 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
02/12 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning
03/12 2024 09:00-15:30, Klasseundervisning - Eksamen:
17/12 2024 - AU: Mundtlig prøve med udgangspunkt i et individuelt kort projekt
- Tina Reichstein
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere -
Litteratur
Morgensnack, frokost, eftermiddagssødt, the og kaffe på dage, hvor du følger undervisningen som fremmøde
-
Afgangsprojekt - Fleksibel akademiuddannelse
- Hellerup
- 09:00-12:00
- Hellerup
DKK 9.000,00
Eksamen vil finde sted i uge 24 eller 25.- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
- Hellerup
- Tilmelding senest 16/01 2025
- Undervisning:
30/01 2025 09:00-12:00, Klasseundervisning
20/02 2025 09:00-12:00, Klasseundervisning
13/03 2025 09:00-12:00, Klasseundervisning
10/04 2025 09:00-12:00, Klasseundervisning
22/05 2025 09:00-12:00, Klasseundervisning - Webinar datoer:
27/02 2025 10:00-11:00 - Eksamen:
20/06 2025 - AU: Mundtlig eksamen med udgangspunkt i et skriftligt afgangsprojekt
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
-
Afgangsprojekt - Fleksibel akademiuddannelse
- Hellerup
- 17:00-20:00
- Hellerup
DKK 9.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
- Hellerup
- Tilmelding senest 16/01 2025
- Undervisning:
30/01 2025 17:00-20:00, Klasseundervisning
20/02 2025 17:00-20:00, Klasseundervisning
13/03 2025 17:00-20:00, Klasseundervisning
10/04 2025 17:00-20:00, Klasseundervisning
22/05 2025 17:00-20:00, Klasseundervisning - Webinar datoer:
27/02 2025 17:00-18:00 - Eksamen:
20/06 2025 - AU: Mundtlig eksamen med udgangspunkt i et skriftligt afgangsprojekt
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
-
Projektledelse
- Hellerup
- 09:00-15:30
- Hellerup
DKK 10.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
- Hellerup
- Tilmelding senest 23/01 2025
- Undervisning:
06/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
13/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
20/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
27/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
06/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
13/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
20/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
27/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning - Eksamen:
10/04 2025 - AU: Mundtlig prøve kombineret med individuel erhvervscase
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
-
Kommunikation i praksis
- Hellerup
- 09:00-15:30
- Hellerup
DKK 10.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
- Hellerup
- Tilmelding senest 23/01 2025
- Undervisning:
06/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
13/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
20/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
27/02 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
06/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
13/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
20/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
27/03 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning - Eksamen:
10/04 2025 - AU: Mundtlig prøve med udgangspunkt i et individuelt kort projekt
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
-
Digital markedsføring
- Hellerup
- 09:00-15:30
- Hellerup
DKK 10.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
- Hellerup
- Tilmelding senest 08/04 2025
- Undervisning:
22/04 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
29/04 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
06/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
13/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
20/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
27/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
03/06 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
10/06 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning - Eksamen:
24/06 2025 - AU: Mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og en disposition
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
-
Salg og salgspsykologi
- Hellerup
- 09:00-15:30
- Hellerup
DKK 10.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
- Hellerup
- Tilmelding senest 08/04 2025
- Undervisning:
22/04 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
29/04 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
06/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
13/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
20/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
27/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
03/06 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
10/06 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning - Eksamen:
24/06 2025 - AU: Mundtlig prøve med udgangspunkt i et individuelt kort projekt
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
-
Coaching og konflikthåndtering
- Hellerup
- 09:00-15:30
- Hellerup
DKK 10.000,00
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere
- Hellerup
- Tilmelding senest 08/04 2025
- Undervisning:
22/04 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
29/04 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
06/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
13/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
20/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
27/05 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
03/06 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning
10/06 2025 09:00-15:30, Klasseundervisning - Eksamen:
24/06 2025 - AU: Mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og et skriftligt eksamensoplæg
- Mulighed for økonomisk tilskud:
● Kompetencefond
● Omstillingsfond (først til mølle)
Læs mere