Mangler du gode argumenter til at overbevise chefen om, at dit ønske om en Diplomuddannelse i IT-sikkerhed er en god investering for virksomheden?

Vi har samlet 8 styks, der kan forsikre din chef om, at du får nye kvalifikationer, din arbejdsplads med det samme kan mærke værdien af.

  1. Din arbejdsplads vil opleve, at du bruger din uddannelse allerede fra første undervisningsdag. Det, du lærer er konkret og koblet til din praksis, så du kan tage det direkte med tilbage til virksomheden.
  2. Underviserne er hente fra IT-branchen og har arbejdet mange år med informationssikkerhed. Dette skaber en direkte kobling mellem teori, praksis og udviklingen lige nu.
  3. Du får kendskab til best practice indenfor IT lige nu – fx hvordan du styrer, måler og implementerer foranstaltninger til at styrke IT-forsvaret på din arbejdsplads.
  4. Din uddannelse kan tilpasses dine egne og din arbejdsplads’ interesser igennem valgfag.
  5. Diplom i IT-sikkerhed er en formel, statsanerkendt uddannelse. Det betyder bl.a., at den er kvalitetssikret, og følger tidens udvikling og krav indenfor IT-sikkerhed.
  6. Du mister ikke arbejdstid. Undervisningen er tilrettelagt, så du kan kombinere den med et fuldtidsjob ved at følge undervisningen om eftermiddagen, aftenen, eller/og online.
  7. Du kan undersøge, om du er i målgruppen for at søge om økonomisk tilskud gennem kompetencefonde til at betale for uddannelsen.
  8. Uddannelsen tager kun 2.5-3 år på deltid. Du kan samtidig skære noget af studietiden fra, hvis du kan få realkompetencevurderet nogle af dine arbejdserfaringer, og få godskrevet fagmoduler.