Til dig, der skal lede og udvikle fremtidens facilities management – og gerne vil have en rigtig uddannelse!

Facility Manager
Akademi
60 ECTSLav din egen PDF-brochure
Det kræver overblik og bred faglig viden at lykkes med både drift og udvikling i hverdagen.
Derfor har vi i tæt kontakt med markedet udviklet en ny fleksibel lederuddannelse til dig, der er beskæftiget indenfor FM og har ambitioner for din udvikling.
Uddannelsen er modulopbygget, hvilket betyder, at du kan tage modulerne hver for sig og efterhånden bygge dem sammen til en hel uddannelse. Og du kan også godt nøjes med at stille skarpt på et enkelt modul – og så vende tilbage hvis behovet melder sig. Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye relevante fagmoduler for dig.
Uddannelsen er skræddersyet til at give dig konkrete kompetencer og kvalifikationer til at påtage dig ansvar og lederroller indenfor FM. Du får redskaberne til at understøtte forretningen og samarbejdet på tværs af organisationen og håndtere kontrakter i samarbejdet med eksterne partnere – uanset hvor dit afsæt er i FM (hard, soft eller lidt af hvert).
Fagmodulerne følger med udviklingen inden for facilities management og er tilrettelagt, så du kan tage dem sideløbende med dit job. Det betyder, at du hele tiden er på vej mod et nyt uddannelsesniveau, der understøtter din karriereudvikling.
Målgruppe
Kort fortalt er efteruddannelsen for dig, der arbejder i FM, ønsker blive bedre og være opdateret på faget og funktionen. Og hvis du er det, så giver det også naturligt mulighed for karriereudvikling, hvis det er det, du vil.
Deltagerne er nuværende og kommende FM’ere, der skal sikre den operationelle drift i tæt samspil med mange forskellige aktører og med blik for både brugeres og kunders oplevelse.
Facility Manager-uddannelsen er designet til dig, både hvis du arbejder i det offentlige, det private eller i din egen driftsorganisation. Og uanset om du arbejder på kunde- eller leverandørsiden, har ledelsesansvar for mange eller få – er uddannelsen lavet, så du kan tage dine nye kompetencer direkte med tilbage i dit daglige arbejde.
Din titel kan fx være facility manager, ejendomsinspektør, ejendomsservice- eller driftschef, teamleder, ejendomsservicetekniker eller projektleder inden for ejendomsdrift og facilities service.
Er du i tvivl? Så tag fat i os – kontaktoplysninger finder du nedenfor!
Spørgsmål?
Har du spørgsmål til Facility Manager-uddannelsen, fagmodulernes indhold og hvilken rækkefølge du kan tage dem i, så er du meget velkommen til at hive fat i Søren eller Nina, der kan hjælpe dig videre.


Der er stor spændvidde i faget – der er mange ting du skal tage hensyn til. Du kommer omkring både udbydersiden og leverandørsiden. Det har været sundt at se det fra begge sider.
Det får du
Du får ledelseskompetencer og ledelsesmæssig handlekraft:
Til at lede dig selv og dine medarbejdere i en kompleks hverdag med fokus på kunder og brugere - kunder – også de eksterne!
Der kvalificerer dig til at koordinere og styre drift- og serviceopgaver både i en inhouse FM-model og i en outsourcing-model, i overensstemmelse med kontraktsvilkår.
Til teknisk opgaveløsning, projektledelse og ledelse af forandringer i tæt samspil med interne og eksterne partnere.
Der gør dig i stand til at omsætte og eksekvere på virksomhedens FM-strategi, processer og procedurer.
Til at bidrage i forhold til grøn omstilling, energioptimering og bæredygtighed.
Man skal ikke lade sig afskrække af at være i slut 50’erne,
hvis man vil læse videre på KEA.
Selv om uddannelse kan ligge langt væk,
bliver det hele skåret ned i overskuelige bidder.
Opbygning
KEAs Facility Manager-uddannelse er en fleksibel akademiuddannelse i ledelse med fokus på facilities management (FM). Uddannelsen er på 60 ECTS-point, og hvis du vælger at tage hele uddannelsen, får du et statsanerkendt eksamensbevis med titlen "Fleksibel akademiuddannelse i ledelse (Facilities Management)".
Uddannelsen er opbygget af fagmoduler inden for ledelse, økonomi og kontraktstyring samt FM-specifikke discipliner. Alle moduler er tilpasset, så du kan tage dem sideløbende med dit job, og gennemføres oftest over 8 undervisningsgange på cirka 12 uger - typisk på en fast ugedag.
Hvis du ikke kan deltage i undervisningen fysisk, vil du på udvalgte dage have mulighed for at følge med online. Det kalder vi hybrid undervisning. Her vil du kunne følge oplæg, og deltage i diskussioner og gruppearbejde på lige vilkår med de deltagere, der er fysisk til stede. Muligheden for hybrid undervisning varierer.
Hvert fagmodul afsluttes med en eksamen, så du optjener de statsanerkendte og akkrediterede ECTS-point, som sikrer dig adgang til yderligere videreuddannelse.
Du afslutter den samlede uddannelse med et afgangsprojekt.
Det at møde andre og få vidensdeling er vigtigt.
Jeg er blevet meget skarpere og har fået dybere indsigt i organisationen og en større værktøjskasse.
Byg din uddannelse
Facility Manager uddannelsen er på i alt 60 ECTS-point, hvor du selv kan vælge mellem forskellige fagmoduler og i hvilken rækkefølge, du tager dem:
- Ledelse: Du skal vælge fagmoduler indenfor ledelse for min. 30 ECTS-point
- FM: Du kan vælge fagmoduler indenfor facility management for op til 20 ECTS-point
- Et afgangsprojekt: 10 ECTS-point

Indholdet i fagmodulerne
Nedenfor kan du læse mere om indholdet i de forskellige fagmoduler. Længere nede på siden kan du se, hvilke fagmoduler vi udbyder lige nu og tilmelde dig.
-
Ledelse i praksis - FM
Fagmodulet "Ledelse i praksis - FM" kvalificerer dig til at lede både dig selv og andre i og omkring fm-funktioner samt -opgaver.
For at lede andre må man kunne lede sig selv. Derfor bør du kende dine styrker og svagheder som leder. Samtidig er det vigtigt at være interesseret i dine medarbejderes kompetencer og potentialer for udvikling. At lede kræver fortrolighed med relevante ledelses- og samarbejdsformer, og du vil gennem modulet udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer.
Modulet giver dig redskaber til at udforske din ledelsesstil, og klæder dig på til at kunne identificere og vurdere dine egne personlighedstræk i rollen som leder.
Herudover får du kendskab til ledelsesmæssige krav og forventninger, som stilles til dig som leder i en FM-sammenhæng, hvor du skal kunne bevæge dig i forskellige situationer fra konflikthåndtering til tydeliggørelse af mål for opgaveløsningen og understøtte en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne.
Indhold
- Hvad vil det sige at være leder?
- Lederroller og personlighedstyper
- Ledelsesværktøjer
- Ledelseskommunikation og konflikthåndtering
- Lærings- og udviklingsprocesser
Dit udbytte
Modulet giver dig værktøjer til at kunne:
- Varetage ledelsesmæssige funktioner i en FM-organisation
- Definere udviklingsområder og opstille handlingsplaner for egen og medarbejderes udvikling
- Anvende ledelseskommunikation som en central del af din egen ledelsespraksis
- Håndtere konfliktsituationer, samt vurdere hvornår der er behov for at søge hjælp til konfliktløsning.
- Indgå i udviklingsorienterede situationer inden for ledelsesområdet på det operationelle og taktiske ledelsesniveau
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dine nuværende erfaringer som leder, og den dagligdag du leder i.
Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange. Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen kan overføres direkte til din virkelighed.
Fagmodulet afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af en erhvervscase på 2 sider.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager uddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulet her på siden
Bemærk, at fagmodulet i tilmeldingen hedder "Ledelse i praksis" (fra AU i ledelse).
-
Projektledelse - FM
Bliv en kompetent projektleder med redskaberne i orden. På fagmodulet Projektledelse lærer du at lede små og mellemstore projekter fra start til slut. Du får et praktisk orienteret uddannelsesforløb, som åbner nye karrieremuligheder – særligt i kombination med din eksisterende faglighed.
Efter fagmodulet kan du lede små og mellemstore projekter fra start til slut. Du får et praktisk orienteret uddannelsesforløb, der lærer dig at skabe overblik over et projekts interessenter, økonomi, tidshorisont, kvalitetskrav, risici og mål.
Du bliver kvalificeret til at indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige processer inden for projektstyring. Desuden lærer du at formidle problemer og løsninger til et projekts interessenter.
Endelig lærer du at udvikle din egen ledelsespraksis inden for projektstyring. På den måde kan du fremtidssikre færdighederne, som du får gennem forløbet.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager uddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulet her på siden
Bemærk, at fagmodulet i tilmeldingen hedder "Projektledelse (Akademiuddannelse i Ledelse)".
-
Forandringsledelse - FM
Efter fagmodulet kan du lede interessenter godt igennem forandrings- og udviklingsprocesser i din organisation. På et stadigt mere omskifteligt arbejdsmarked er det færdigheder, som vil styrke din fagprofil og dine jobmuligheder.
Du får redskaber til at styre forandringsprocesserne og vælge den mest effektive ledelsesform. Du lærer at gøre forestående ændringer håndgribelige for dine interessenter. Og du lærer at motivere dem – og give dem mod på de udfordringer, som større forandring kan medføre.
Desuden skærper du dine evner til at kommunikere med interessenterne i en forandringsproces og deltage i samarbejder om forandringsledelse.
Indhold
- Gå forrest som forandringsleder organisationen
- Planlægge, lede og styre forandrings- og udviklingsprocesser
- Vælge relevante løsningsmodeller
- Anvende kommunikation som et effektivt redskab til forandring
- Vælge en passende ledelsesform
- Sætte projektstyringsværktøjer og forandringsmodeller i spil
Dit udbytte
- Du lærer at vurdere forskellige ledelsesformer og løsningsmodellers i konkrete forandringssituationer
- Derudover lærer du at vurdere praksisnære problemstillinger til ledelse og styring af forandrings- og udviklingsprocesser ift. din virksomhed
- Du får indsigt i hvordan projektstyringsværktøjer og forandringsmodeller kan hjælpe til med at planlægge, strukturere og gennemføre konkrete forandringer
- Du lærer at formidle praksisnære faglige problemstillinger og løsningsmodeller
- Du får kompetence til at kunne deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde med en professionel tilgang i relation til forandringsledelse
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dine nuværende erfaringer som leder, og den dagligdag du leder i.
Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange. Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen kan overføres direkte til din virkelighed.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager uddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulet her på siden
Bemærk, at fagmodulet i tilmeldingen hedder "Forandringsledelse" (fra AU i ledelse).
-
Outsourcing af drift og serviceopgaver
Fagmodulet "Outsourcing af drift og serviceopgaver" kvalificerer dig til at indgå i planlægning, implementering og kontrol af kontraktopfyldelse
Forløbet kvalificerer dig til at koordinere og styre drift- og serviceopgaver i overensstemmelse med kontrakts vilkår. Endvidere vil du kunne vurdere priser og omkostninger ved drifts- og serviceopgaver. Du får redskaberne til at koordinere og styre drifts- og serviceopgaver, så både virksomhedens driftsbehov og kontrakter bliver opfyldt. Med dine nye færdigheder kan du hjælpe virksomheder med at få det størst mulige udbytte af et aftaleforhold.
Du får kendskab til udbudsmateriale og branchens brug af Almindelige Betingelser for Levering af Serviceydelser (ABS) i relation til drifts- og serviceaftaler.
Desuden lærer du at tilegne dig nye færdigheder inden for right-sourcing på området for drift og vedligehold af ejendomme. På den måde kan du holde dine kompetencer ajour.
Gennem forløbet lærer du at understøtte den planlægning og kommunikation, som foregår mellem kunde, leverandør og bruger. Og du lærer at formidle kontraktmæssige udfordringer til brugere, leverandører, rådgivere og bygherre.
Jeg har fået indsigt i, hvordan FM-kontrakter er opbygget, og hvem der er interessenter i forhold til kontrakterne. Det har givet mig en rigtig god ballast. Jeg kan nu skabe mig et overblik over FM-området og stille de rigtige spørgsmål i en stor organisation.
Per Vestergaard, Serviceleder, DSB Udbytte og indhold
Fagmodulet giver dig de ledelsesmæssige værktøjer til at kunne:
- Håndtere udbud af drifts- og serviceopgaver i samarbejde med andre
- Koordinere og styre drifts- og serviceopgaver efter vilkårene i en kontrakt
- Forstå et udbudsmateriale, herunder branchens brug af Almindelige Betingelser for Levering af Serviceydelser (ABS)
- Understøtte planlægning og kommunikation mellem kunde, leverandør og bruger
- Formidle udfordringer med kontrakter, der handler om drifts- og serviceopgaver, til brugere, leverandører, rådgivere og bygherre
- Tilegne dig nye færdigheder inden for right-sourcing på området for drift og vedligehold af ejendomme
Undervisning
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i deltagernes erfaringer.
Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange. Vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen kan overføres direkte til din virkelighed.
Fagmodulet afsluttes med en 48 timers skriftlig opgavebesvarelse.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager-uddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulet her på siden
Bemærk, at fagmodulet i tilmeldingen hedder "Outsourcing af drift og serviceopgaver samt lovgrundlag" (fra AU i Byggeteknologi).
-
Registrering og tilstandsvurdering - FM
Fagmodulet "Registrering og tilstandsvurdering for FM ledere" klæder dig på til at kunne indgå i at gennemarbejde og belyse beslutningsprocesser omkring drift og vedligehold af din bygningsmasse.
Efter forløbet kan du vurdere behovet for renovering og vedligeholdelse af eksisterende bygninger, herunder bidrage til vurdering af restlevetider og anbefalede vedligeholdelse metoder. Du kender de standarder og regler, som danner grundlag for sådan en vurdering. Og du kan udarbejde en handlingsplan for vedligeholdelse og renovering sammen med andre.
Du bliver kvalificeret til at vurdere risikoen for miljøfarlige stoffer, og hvordan miljøskadelige stoffer i bygninger skal håndteres efter lovgivningen.
Du styrker dine praktiske færdighede, og vi gennemgår forskellige opmålings- og registreringsmetoder samt tegningsanvendelse, lige som vi kigger på anvendelse af måleværktøjer, som fx infrarøde målinger til at vurdere, hvor tæt og isoleret en klimaskærm er.
Endelig lærer du at søge oplysninger fra byggebranchens videns- og erfaringsinstitutioner. Udarbejde prisoverslag ved at bruge software og databaser med priser, og ved hjælp af nøgletal, og totaløkonomiske beregninger, i samspil med din organisation, at tage beslutninger og prioritere anvendelse af de afsatte økonomiske midler på et oplyst grundlag.
Dit udbytte
Fagmodulet giver dig redskaberne til at kunne:
- Rådgive om registrering og tilstandsvurdering
- Vurdere behovet for renovering og vedligeholdelse af eksisterende bygninger
- Udarbejde drifts- og vedligeholdelsesplaner for eksisterende bygninger
- Anbefale vedligeholdelsesmetoder
- Udarbejde prisoverslag ved at bruge prisdatabaser og software
- Vurdere restlevetiden på bygningsdele ud fra en registrering og tilstandsvurdering
- Bruge termografering og metoder til opmåling og registrering
Fagmodulet afsluttes med en mundtlig prøve kombineret med praktisk projekt og disposition.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager-uddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulet her på siden
Bemærk, at fagmodulet i tilmeldingen hedder "Registrering og tilstandsvurdering" (AU i Byggeteknologi).
-
Ledelse af Bæredygtig udvikling
Vær med til at gennemføre en bæredygtig omstilling i din virksomhed og få værktøjer til at lede bæredygtigt.
Bæredygtighed er for tiden noget alle taler om. Virksomheder begynder i stigende grad at tage ansvaret med at udvikle sig i en bæredygtig retning alvorligt. Nøgleord er cirkulær økonomi, FNs verdensmål. Disse begreber er vigtige elementer som fremtidens ledere skal forholde sig til i deres lederskab.
Fagmodulet handler om at integrere samfundsansvar og bæredygtighed i hele virksomhedens værdikæde, og at du som leder får konkrete metoder og værktøjer til at arbejde med bæredygtig transformation af din ledelse.
Underviserne er i fuld gang med at planlægge forløbet på Ledelse af bæredygtighed, og du vil her på siden kunne finde mere information omkring indholdet på fagmodulet, hvad du får ud af at deltage samt selve undervisningen snarest muligt.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager uddannelsen.
-
Service ifht. kunder og borgere
Vil du være med at opnå bedre serviceresultater i din virksomhed?
Med modulet Service får du en grundlæggende forståelse af service og kompetence til at agere i forhold til forskellig serviceadfærd, tilpasse egen adfærd og kommunikation til forskellige kunder/borgere for derved opnå bedre serviceresultater.
Du får kendskab til Service Management og Service- og oplevelsesdesign for forskellige brugere, samt hvordan man kan organisere sig efter brugernes behov og samtidig understøtte virksomhedens strategi, ressourcer og kultur.
Faget giver desuden en introduktion til grundlæggende teknikker i forbindelse med planlægning, gennemførelse og opfølgning på god service.
Gennem forløbet lærer du at understøtte den planlægning og kommunikation, som foregår mellem brugere, FM-organisationen og leverandører.
UDBYTTE OG INDHOLD
Fagmodulet giver dig værktøjer og kompetencer til at kunne:
- Identificere forskellige kunde- og borgertyper
- Forstå vigtigheden af at tilpasse egen indsats ift. disse for få bedre serviceresultater
- Koordinere og styre servicebehov
- Forstå krydspresset mellem ressourcer og brugernes behov
- Understøtte planlægning og kommunikation mellem bruger, FM-organisationen og leverandører
- Formidle udfordringer med servicebehov og ressourcer
- Tilegne dig nye færdigheder inden for serviceinnovation og oplevelser
UNDERVISNING
Undervisningen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i deltagernes erfaringer, organisationer og systemer.
Undervisningen tager hensyn til forskellige organisationer og kulturer, og vi underviser ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen kan overføres direkte til din virkelighed.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager uddannelsen.
Du tilmelder dig fagmodulet her på siden
Bemærk, at fagmodulet i tilmeldingen blot hedder "Service".
-
Bygningsautomatik - FM
Hvad enten du er leder eller specialist, er der i rollen behov for at forstå de bygningsautomatiske anlæg, som styrer alt fra varme og ventilation til lys og køl.
Det nye modul Bygningsautomatik for FM-ledere giver dig indsigt i jeres automatiske anlæg og gør det muligt for dig at forstå og orientere dig i jeres eksisterende anlæg og sammenhængen mellem anlæg. Samtidig opbygger du igennem modulet en indsigt i, hvordan centralt fastsatte og producerede energidata kan bruges til at indstille jeres anlæg, men også hvordan anlægget kan levere nye data og indsigter retur til jeres centrale energi og beregningsenheder.
Det er veldokumenteret, at mange - også helt nye - anlæg har potentiale for optimering i forhold til energiforbrug og bygningskomfort for bygningens kunder og brugere. Et centralt værktøj vil være anlæggets indreguleringsrapport, som du vil lære at kunne anvende og stille kvalificerede spørgsmål i forhold til. Dette vil sætte dig i stand til at kunne lede på yderligere optimering af jeres anlæg.
Indhold
- Opbygning, styring og indregulering af CTS- og BMS-anlæg
- Optimering af bygningsdrift gennem anvendelse af energidata
- Grundprincipper i indregulering og læsning af indreguleringsrapporter
- Protokolsprog
Udbytte
Du vil opnå en grundlæggende viden om relevante tekniske installationer, som kan opsamle og bearbejde data inden for varme, ventilation og lys samt opnå indsigt i de kommunikationssystemer, som understøtter samspillet mellem de forskellige former for automatik. Du vil være i stand til at kunne anvende en indreguleringsrapport som ledelsesværktøj for videre optimering af driften af den samlede bygningsmasse, der indgår i ledelsesansvaret.
Tilmelding
Nederst på siden kan du se, hvilke fagmoduler, vi udbyder på nuværende tidspunkt.
Du kan tage fagmodulet alene eller som en del af Facility Manager uddannelsen.
Undervisere

Hanne er uddannet civilingeniør med specialisering indenfor indeklima og vvs-installationer. Hanne underviser i dimensionering og energieffektivisering af vvs-installationer på Energiteknologiuddannelsen og VVS-installatøruddannelsen.

Henrik er uddannet elinstallatør og underviser på KEA. Henrik er specialiseret inden for bygningsautomatik med fokus på komfort og energieffektive løsninger. Som certificeret KNX-tutor stræber han efter at inspirere studerende til at skabe sammenhængende, intelligente og bæredygtige elinstallationer.

Jacob er selvstændig konsulent og rådgiver med fokus på enkelthed og effektivitet i processer på tværs af virksomheden. Jacob underviser i Projektledelse på både Byggeriets Lederuddannelse & Facility Manager-uddannelsen hos KEA. Jacob trækker på sine 20+ års erfaring som både virksomhedsejer (Anlægsgartner) og ansat chef hos bl.a. NCC og HedeDanmark med ledelse af organisationer på mere end 200 medarbejdere.

Lena har mere end 20 års erfaring med ejendoms- og facilitetsstyring, og har leveret professionel rådgivning og servicedesign til globale C25-virksomheder. Lena har varetaget diverse ledelsespositioner, herunder CEO-rollen i Johnson Controls / CBRE Global Workplace Services og som chefkonsulent hos Rambøll Danmark. Siden 2018 har Lena rådgivet offentlige og private virksomheder.
Lenas faglige fokus centrerer sig omkring total facility management outsourcing, kontraktstyring, operationel bæredygtighed, service design, kundecentrerede strategiske økosystemer, transformation og strategisk udførelse.
På KEA underviser Lena i Ledelse i praksis, FM samt Outsourcing af drifts- og serviceopgaver.

Nicky Gulholm er underviser på Facility Manager uddannelsen hos KEA ved siden af sit virke som selvstændig konsulent indenfor Facility Management. Nicky trækker på sine over 20+ års erfaring indenfor FM og Real Estate, herunder med ledelse af organisationer på mere end 200 medarbejdere. Han kender til både kunde-, leverandør- og salgsroller, og har arbejdet indenfor soft FM og hard FM. Nicky driver derudover et netværk i DFM-net og er aktiv i bæredygtighedsudvalg. Hans faglige fokus centrerer sig omkring service design, beslutningsprocesser, stakeholder management samt drift og vedligehold af bygninger.
På KEA underviser Nicky i Registrering og tilstandsvurdering for FM-ledere samt Service ifht. kunder og borgere.
Det bedste var underviseren: Hendes solide erfaring udefra med FM drift, og at hun brænder for FM. Det motiverede til at lære.
Få nyhedsbrevet
Få op til 10.000 kr. om året til efteruddannelse
Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. om året fra Omstillingsfonden?
Fra 2024 er der en ny aftale for Omstillingsfonden. De endelige rammer er ikke på plads, men vi forventer at målgruppen udvides, og at omstillingsfonden bliver gjort permanent. Læs mere på kea.dk/tilskud
Hvis du søger om Omstillingsfond til et fagmodul i 2023, skal du kunne nikke ja til følgende udsagn for at få del i pengene:
- Du er faglært eller ufaglært
- Du er i arbejde
Midlerne tildeles efter først-til-mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig et fagmodul hos os.
Læs hvordan du søger om tilskud til efteruddannelse fra omstillingsfonden
Optagelseskrav
Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:
Relevant uddannelse
- En gennemført erhvervsuddannelse
- Grunduddannelse for voksne
- Gymnasial uddannelse
- eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau.
Relevant erhvervserfaring
Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring indenfor et relevant arbejdsområde, hvilket du skal dokumentere overfor KEA via dit CV:
- Hvis du er faglært og bliver optaget på baggrund af din erhvervsuddannelse (svendebrev) tæller erhvervserfaringen, du har opnået i dit uddannelsesforløb med som relevant erhvervserfaring.
- Hvis du ikke er faglært, skal du have opnået den relevante erhvervserfaring efter, du har gennemført den adgangsgivende uddannelse.
Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt vores studievejleder, hvis du vil vide mere.
Du kan læse mere om adgangsbetingelserne i studieordningen. Du finder et link til studieordningen øverst på siden.
Kontakt


