Har din virksomhed brug for mere end en almindelig akademi- eller diplomuddannelse til jeres medarbejdere? Så har du muligheden for at få lavet specialdesignede forløb og kurser til medarbejderne i din virksomhed eller organisation. 

Hos KEA Kompetence er vi specialiseret i at udvikle og levere efteruddannelse, der kan være med til at styrke dine og dine medarbejderes kompetencer.

Vi har 25 medarbejdere med forskellige specialer og funktioner, som brænder for at udvikle og levere de bedste efteruddannelser, og give vores kursister en sammenhængende uddannelsesoplevelse. Og det vil vi gerne gøre for dig og dine medarbejdere.

Vi leverer efteruddannelse i mange forskellige formater, men vi tager altid afsæt i en høj faglighed, en dyb forståelse for den respektive branche, faste kvalitetsprocesser og -standarder, uanset om det er en ”eftermiddagsseance” eller en hel diplomuddannelse.

Vi ønsker at skabe størst mulig effekt både for virksomheden og for medarbejderne, og derfor har vi et særligt fokus på at bruge forskellige læringsformater, så vi sikrer diversitet og et højt læringsudbytte i undervisningen.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores målrettede tilbud, så hvis der er noget, du savner, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne.