Bygninger bliver i dag udstyret med en masse automatik. Vil du være med til at sikre, at de automatiske systemer kører, som de skal og være i stand til at løse problemer, der opstår i systemerne? Så tag et (eller flere) af vores fagmoduler om Bygningsautomatik. 

Der bliver i stigende grad stillet krav til intelligent styring af bygninger. Sammen med andre el-tekniske løsninger er optimering af automatiske intelligente bygningssystemer et vigtigt redskab til at nedbringe en del af Danmarks CO2-udslip.

Jo mere intelligente bygninger og systemer skal være, jo dygtigere skal teknikerne, der skal efterse bygninger og systemer være. Med vores fleksible akademiuddannelse i Bygningsautomatik får du kompetencerne til at programmere en bygning, så alle tekniske installationer og systemer styres og reguleres optimalt.  

Fagmodulerne indenfor Bygningsautomatik giver dig et indblik i, hvordan bygningsautomatiksystemer er opbygget, hvordan de fungerer og hænger sammen, så du har mulighed for at optimere, vedligeholde og fejlsøge på systemerne. 

Du kan vælge blot at tage et enkelt fagmodul indenfor Bygningsautomatik eller du kan vælge at tage en fuld fleksibel akademiuddannelse med fokus på Bygningsautomatik. Du skal have en relevant uddannelse samt minimum to års erhvervserfaring for at tage modulerne.