Vil du styrke den grønne omstilling og reducere energiudgifterne for dine kunder? Som energiteknolog kan du bidrage til begge dele. Du kan nemlig rådgive dine kunder til et lavere energiforbrug.

Med en Akademiuddannelse i Energiteknologi kan du levere effektive energiløsninger – som ansat eller selvstændig. Du får det store overblik og tværgående viden, som spænder over flere fagområder.

I en verden, hvor fokus på energiforbrug og bæredygtighed er større end nogensinde før, får du hos KEA en uddannelse, som peger direkte ind i fremtiden. Langt de fleste organisationer vil opleve et øget behov for at reducere deres energiforbrug. Dér kommer energiteknologen ind i billedet.

Du lærer at rådgive energiforbrugere om at spare på energien. Det gør du på baggrund af energibesparende løsningsforslag, som du selv har beregnet og designet.

Du får redskaber til at overskue alle kompetencer, som dit firma kan sætte i spil for at indfri kundernes behov for at spare energi. Og du lærer at være bindeled mellem kunder, ledelse og fagpersoner – også når det handler om klar kommunikation.

Som energiteknolog styrker du virksomheders grønne profil – og skaber derved mersalg til energibevidste kunder. Du kan styre energieffektive renoveringer og installationer, når fokus er på områder som byggeteknik, klimaskærm og vedvarende energikilder.