Vil du booste din karriere inden for el-branchen? Så læs el-installation.

Akademiuddannelse i El-installation kvalificerer dig til at projektere, installere, drifte og rådgive om elektriske installationer og anlæg.

Efter uddannelsen kan du desuden opnå autorisation og blive fagligt ansvarlig på el-området. Det betyder, at du kan få din egen installationsvirksomhed – eller være den, der giver en andens virksomhed mulighed for at blive autoriseret.

Der er stor efterspørgsel efter teknikere og ledere, der kan integrere viden om tekniske, organisatoriske, økonomiske og miljømæssige forhold inden for el-området. Og da Akademiuddannelse i El-installation er udviklet i samarbejde med erhvervslivet, kan du være sikker på, at uddannelsen opfylder de krav, virksomhederne stiller.

KEA har mange studerende. Derfor kan vi opretholde en høj grad af specialisering blandt vores undervisere. Den mulighed udnytter vi til fulde. Vores undervisere har spidskompetencer inden for deres respektive områder, og du bliver en del af et inspirerende fagligt miljø.

Uddannelsen er tilrettelagt som en deltidsuddannelse, så du kan passe dit arbejde, mens du studerer. Det har også den fordel, at dine erfaringer bliver inddraget i undervisningen – og at du kan sætte uddannelsen i spil på arbejdet med det samme.

Uddannelsen tager cirka 2½ år.