Vil du være VE-installatør af biomassekedler og -ovne? KEA giver dig kvalifikationerne til at blive godkendt.

Efter forløbet kan du rådgive om og montere biomassekedler og -ovne. Desuden kan du indregulere og slutafprøve anlæg, inden du afleverer dem til kunden.

Med de færdigheder, du får, er du klar til at blive certificeret som VE-installatør inden for en branche, som har fokus på fremtidens energiløsninger.

Du får redskaber til at projektere, installere og vedligeholde biomassekedler og –ovne med tilhørende akkumuleringstank. Du lærer også om tilslutning af anlæg til skorstene, varmefordelingsanlæg og varmeafgivere samt til styrings- og reguleringssystemer.

Du lærer at beregne energibehov til opvarmning og varmt brugsvand. Desuden lærer du at beregne omkostninger og udarbejde lønsomhedssammenligninger.

Gennem forløbet lærer bliver du bekendt med relevante regler, herunder byggelovgivning, autorisationslovgivning, planlovgivning, brandlovgivning og europæiske standarder.

Og så lærer du at indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde og tilegne dig ny viden på området, så du hele tiden kan holde dig ajour på dit felt.

Du skal have gennemført fagmodulet Energiformer for at deltage i dette fagmodul.