Vil du være med at opnå bedre serviceresultater i din virksomhed?

Lav din egen PDF-brochure
Med modulet Service får du en grundlæggende forståelse af service og kompetence til at agere i forhold til forskellig serviceadfærd, tilpasse egen adfærd og kommunikation til forskellige kunder/borgere for derved opnå bedre serviceresultater.
Fagmodulet giver desuden en introduktion til grundlæggende teknikker i forbindelse planlægning, gennemførelse og opfølgning på god service.
Som deltager vil du få forståelse for vigtigheden af at arbejde med serviceholdninger og arbejde med egen rolle som servicegiver og deltager i et serviceteam.
Service er et valgfag knyttet til AKADEMIUDDANNELSEN I SALG OG MARKEDSFØRING.
Skræddersyet uddannelse til dig og dine medarbejdere
Vil du give dine medarbejdere en kompetencegivende efteruddannelse indenfor salg og markedsføring, som er skræddersyet jeres behov og ønsker? Vi har mange års erfaring med at udvikle og udbyde tilpassede virksomhedsforløb, og sidder klar til også at hjælpe dig og din virksomhed med at få det bedste ud af både medarbejdere og ledelse.
Er du interesseret i et målrettet forløb til dig og dine medarbejdere, så kontakt os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til jer.
Kontakt Cecilie og få mere information

Arbejder du indenfor facility?
Arbejder du med facility management, kan du også tage fagmodulet på vores målrettede Facility Manager-uddannelse. Service ifht. kunder og borgere giver dig de samme færdigheder og kompetencer som det almindelige fagmodul, men med udgangspunkt i facility management og de opgaver og udfordringer du, der arbejder med facility, møder i hverdagen.
Læs mere om Service ifht. kunder og borgere og uddannelsen Facility Manager
Du lærer om
- Servicebegrebet – hvad er god service?
- Holdninger til god service – både individuelt og i team
- Personlig planlægning effektivitet
- Transaktionsanalyse og assertion
- Personprofiler
- Spørgeteknik og aktiv lytning
- Servicedialogen
- Service på forskellige platforme
- Reklamationsbehandling
- Målsætning i service
- Telefonen som redskab
- Kø-teori og belastning
Dit udbytte
- Udviklingsbaseret viden om centrale metoder og modeller indenfor service og serviceholdninger
- Praksis og centralt anvendt teori og metode i forhold til, hvilke personlige egenskaber, der er vigtige i servicearbejdet
- Praksis omkring, hvordan personlighed og kommunikationsform kan påvirke servicen
- Hvordan centrale teorier om kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter i servicearbejdet egne styrker og svagheder i servicesammenhæng ud fra personprofilanalyse
- Service individuelt og i teams
- Hvordan servicemedarbejderen håndterer reklamationer
- Service som en del af implementeringen af virksomhedens værdier, hvor værdierne omsættes til handling
Undervisning
Der er i undervisningen fokus på aktiv inddragelse af din erhvervserfaring og dine kompetencer. I undervisningen vil du møde en række selvstændige studieaktiviteter som fx
- projektarbejde
- studieøvelser
- opgaveløsning
Vejledning kan tilbydes såvel grupper som individuelt.
Undervisningen er varieret og der vil både være holdundervisning, underviser-oplæg, eksterne oplægsholdere, studerendes oplæg, case-arbejde og team-arbejde.
Målgruppe
Modulet er for dig, der gerne vil eller allerede arbejder med salg og marketingopgaver fx som sælger, key account manager, marketingassistent/koordinator, selvstændig konsulent eller lignende.
Facility Manager-uddannelsen
Arbejder du med facility management, kan du også tage fagmodulet på vores målrettede Facility Manager-uddannelse. Service ifht. kunder og borgere giver dig de samme færdigheder og kompetencer som det almindelige fagmodul, men med udgangspunkt i facility management og de opgaver og udfordringer du, der arbejder med facility, møder i hverdagen.
Du kan tage det målrettede fagmodul alene eller som en del af den fulde Facility Manager-uddannelse. Du tilmelder dig Service ifht. kunder og borgere på selve uddannelsen.
Læs mere om Service ifht. kunder og borgere for FM-ledere og uddannelsen Facility Manager
Få op til 10.000 kr. om året til efteruddannelse
Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. om året fra Omstillingsfonden?
Du skal kunne nikke ja til følgende udsagn for at få del i pengene:
- Du er faglært eller ufaglært
- Du er i arbejde
Midlerne tildeles efter først-til-mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig et fagmodul hos os.
Læs hvordan du søger om tilskud til efteruddannelse fra omstillingsfonden
Optagelseskrav
Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:
Relevant uddannelse
- En gennemført erhvervsuddannelse
- Grunduddannelse for voksne
- Gymnasial uddannelse
- eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau.
Relevant erhvervserfaring
Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring indenfor et relevant arbejdsområde, hvilket du skal dokumentere overfor KEA via dit CV:
- Hvis du er faglært og bliver optaget på baggrund af din erhvervsuddannelse (svendebrev) tæller erhvervserfaringen, du har opnået i dit uddannelsesforløb med som relevant erhvervserfaring.
- Hvis du ikke er faglært, skal du have opnået den relevante erhvervserfaring efter, du har gennemført den adgangsgivende uddannelse.
Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt vores studievejleder, hvis du vil vide mere.
Du kan læse mere om adgangsbetingelserne i studieordningen. Du finder et link til studieordningen øverst på siden.
Vi har i øjeblikket ingen planlagte hold på Service, men du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret omkring nye hold.
Kontakt


