Arbejder du med HR og vil du være med til at skabe engagerede medarbejdere, der understøtter forretningen, så tag en akademiuddannelse, der giver dig en lang række værktøjer og metoder til at understøtte og udvikle din virksomheds HR-strategi.

På Akademiuddannelsen i HR får du redskaberne til at servicere og understøtte ledelsen, så HR bidrager til at skabe engagerede medarbejdere, der arbejder effektivt og målrettet for forretningen.

Modulerne inden for HR kvalificerer dig til at arbejde professionelt med HR-strategi på både operationelt og strategisk niveau. Du lærer at udvikle strategier ud fra forskellige perspektiver på ledelse, struktur og forandringsprocesser. Det betyder, at du bliver klædt på til at få aktiv indflydelse på udviklingsprocesserne i en virksomhed fra start til slut. Dermed er du med til at skabe mere værdi.

Akademiuddannelsen i HR er en kort videregående erhvervsrettet efteruddannelse, som er tilrettelagt så du tager den på deltid. Du kan tage hele uddannelsen, eller tage det eller de moduler, du har brug for.

Hvis du tager hele uddannelsen giver den sammen med 2 års relevant erhvervserfaring adgang til videreuddannelse på diplomniveau.