Bliv skarp på at håndtere Building Management Systems (BMS) og bygningsautomatik i bygninger.
Bliv skarp på at håndtere Building Management Systems (BMS) og bygningsautomatik i bygninger.
Efter forløbet kan du gennemgå bygninger og deres installationer for at finde mulige integrations- eller optimeringsmuligheder for Building Management Systems (BMS).
BMS kan for eksempel bruges til at overvåge og regulere en bygnings temperatur og energiforbrug via sensorer. Der er tale om centrale systemer i moderne bygninger, og dine nye færdigheder skaber således mange karrieremuligheder.
Du får redskaber til at funktionsteste ved brug af BMS og måleinstrumenter, og du lærer at forstå reguleringsteknikker samt identificere reguleringsbehov i anlæg og bygninger. Du bliver desuden klædt på til at optimere energi- og komfortfunktioner i BMS.
Du bliver i stand til at formulere funktionsbeskrivelser af BMS og funktioner i enkelte systemer. Du lærer derudover at identificere fejl samt faggrupper eller leverandører, som skal udbedre dem.
Endelig lærer du at indgå i en dialog om løsning af eventuelle problemer.
For at deltage på fagmodulet skal du have viden, der svarer til, hvad du lærer på fagmodulet Bygningsautomatik systemkendskab.
KEA lægger vægt på et tæt samspil mellem teori og praksis gennem hele uddannelsesforløbet. Dine erfaringer og kompetencer inddrages i undervisningen, og det, som du lærer, kan du med det samme bruge på din arbejdsplads.
Læringsformerne lægger op til aktiv inddragelse. De veksler mellem holdundervisning, oplæg, virtuel undervisning, e-læring, praktiske øvelser samt arbejde med cases. Desuden er der selvstændige aktiviteter som projektarbejde, studieøvelser, studiegrupper og undersøgelsesmetoder.
Fagmodulet er for dig, der ønsker at udvide din viden om og kompetencer indenfor bygningsautomatik. Du har allerede et arbejde inden for byggeri og vil gerne bygge ovenpå din eksisterende viden indenfor området.
For at du kan optages, skal du have en relevant uddannelse og min. 2 års relevant erhvervserfaring.
For at deltage på fagmodulet skal du have en viden, der svarer til, hvad du kan lære på fagmodulet Bygningsautomatik systemkendskab.
Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. fra Omstillingsfonden i 2023?
Du skal kunne nikke ja til følgende udsagn for at få del i pengene:
Midlerne tildeles efter først-til-mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig et fagmodul hos os.
Læs hvordan du søger om tilskud til efteruddannelse fra omstillingsfonden
Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:
Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring indenfor et relevant arbejdsområde, hvilket du skal dokumentere overfor KEA via dit CV:
Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt vores studievejleder, hvis du vil vide mere.
Du kan læse mere om adgangsbetingelserne i studieordningen. Du finder et link til studieordningen øverst på siden.