Kurser og fagmoduler

Her kan du søge efter vores udbudte kurser og fagmoduler. Søgeresultaterne vises nedenfor.

 
Søgningen gav intet resultat.

Har du set vores målrettede uddannelser?

Brand Manager

Brand Manager-uddannelsen lærer dig at udvikle kreative brandstrategier og omsætte dem til content, der styrker virksomhedens brand via rette kanaler.

Byggeriets lederuddannelse

Byggeriets Lederuddannelse giver dig værktøjer og redskaber til at skabe udvikling, øge din virksomheds konkurrenceevne og forbedre resultaterne på bundlinjen.

Bygningsautomatik (BMS)

Bygningsautomatik giver dig et indblik i, hvordan bygningsautomatiksystemer fungerer og hænger sammen, så du kan optimere, vedligeholde og fejlsøge på systemerne.

Content Creator

På Content Creatoruddannelsen lærer du at lægge en strategi for din virksomheds brug af digitalt indhold. Du lærer også at arbejde kreativt med visuel kommunikation.

Digital Marketing Manager

Vil du være firmaets skarpe allround-kniv i den digitale markedsføringsskuffe? Så kan Digital Marketing Manager-uddannelsen være den rigtige for dig.

Facility Manager

Uddannelsen til Facility Manager er skræddersyet til at give dig konkrete kompetencer og kvalifikationer til at påtage dig ansvar og lederroller indenfor FM.

Koordinator­uddannelsen

Koordinatoruddannelsen er målrettet dig, der arbejder som fx sekretær, receptionist, assistent eller koordinator, og som har en koordinerende og planlæggende rolle i dit arbejde.