Leder du også løbende efter nye muligheder? Så er modulet her måske noget for dig.

Dette modul klæder dig på til at drive innovation i egen organisation - det kan være i forhold til en eksisterende opgaveportefølje og alt andet i forhold til virksomhedens eksisterende processer og rutiner.  

Modulet går i dyben med innovation og afsøger, hvordan man skaber innovation. Du vil igennem modulet dykke ned i emner som mindset, struktur, kreativitet, forretningsmodeller, innovationsmodeller, processer, innovationsværktøjer og meget mere. Modulet giver dig rammerne for innovation, involvering og konsolidering. Hvordan sammensætter du et team? Hvordan kortlægger du potentialet for innovation i forhold til virksomhedens konkrete kontekst? Hvordan får du virksomhedens styrker, formål og strategi til at spille sammen med henblik på at skabe innovation.

Modulet tager dig med igennem forskellen på innovationsroller og kommunikation, og du vil få en grundig forståelse for forskelle og ligheder mellem innovation og disruption.

Modulet giver dig fire forskellige innovationsværktøjer, og du vil i løbet af modulet øve dig i, hvilke værktøjer der vil være rigtige i forhold til netop din virksomhed. Du vil også lære at finde ud af, hvordan man undgår innovation og dermed kunne få øje på, hvad der skaber barriere for innovation og hvorfor. På den måde lærer du, hvad der virker og vil samtidig kunne initiere, at innovationen i jeres virksomhed bliver mere selvorganiserende.

Efter forløbet med øvelser og cases står du med din egen personligt udviklet strategi, som du kan tage med hjem til virksomheden og sætte i værk med det samme.