Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud, hvis vi som samfund skal indfri de grønne ambitioner og skabe mere bæredygtige arbejdsliv for flere? Bliv klogere, og tag næste skridt i din karriere, når Københavns første grønne karrieremesse løber af stablen d. 8. november.

Den grønne omstilling stiller store krav til fremtidens arbejdsmarked. Hvordan sikrer vi den rette opkvalificering og beskæftigelse på tværs af faggrupper, så vi kan indfri de grønne ambitioner – og samtidig sikre bæredygtige arbejdsliv?

Det stiller Sustainable Change Makers, KEA og en række af landets vigtigste aktører på det grønne område skarpt på d. 8. november, når Industriens Hus ligger lokaler til Københavns første grønne karriere- og jobmesse. 

Messen har til formål at inspirere, motivere og matchmake aktører på tværs af den grønne omstilling. Den er både til dig, der er akademiker eller professionsuddannet, og dig, der er studerende, iværksætter eller bare nysgerrig på at arbejde med den grønne omstilling.

På messen kan du møde KEA og de andre aktører ved deres stande – og høre skarpe oplæg på hovedscenerne om bl.a. bæredygtigt iværksætteri og mulighederne for efteruddannelse på deltid på KEA.

"KEAs studerende brænder for de grønne kompetencer - og dimitterer med dem i bagagen. Den grønne karriere- og jobmesse er derfor helt optimal som showcase på, hvordan vi kan matche vores arbejdsstyrke og arbejdsmarked med et grønnere Danmark. Noget som vi hele tiden efterstræber i vores forskning og udviklingsarbejde på KEA," siger Marie Birk Jørgensen, der er chef for Forskning, Karriere og Relationer på KEA.

Tag med – det er ganske gratis! - og få:

  • Indsigt i fremtidens grønne arbejdsmarked
  • Afklaring og inspiration til at tage næste skridt i din karriere
  • Mulighed for at netværke med relevante fagpersoner på tværs af feltet

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til karrieremessen.

Læs mere om karrieremesssen og skriv dig op til venteliste

Hvem kan du møde?

Til karrieremessen kan du - udover KEA - møde flere aktører indenfor den grønne omstilling, fx COWI, SustainX, Rambøll, Djøf, Københavns Universitet og mange andre.