Arrangementer og webinarer

Hør om to uddannelser, der giver dig værktøjer til at styrke dine jobmuligheder i byggebranchen. Uddannelserne kan tages på deltid ved siden af dit job som fx håndværker.

Kunne du tænke dig at blive fagligt ansvarlig for EL-installationer, og få kompetencer til at imødekomme efterspørgslen på grøn omstilling fra kunderne? Tag en uddannelse som EL-installatør enten på fuldtid eller på deltid ved siden af dit job.

Den statsanerkendte koordinatoruddannelse er udviklet til dig, der vil udvikle dig og fremtidssikre dine administrative koordinerende kompetencer med en efteruddannelse, du kan tage ved siden af dit job. Hør, om den er noget for dig.

Online
Vil du booste din karriere indenfor VVS-branchen? Kom til webinar, og bliv klogere på dine uddannelsesmuligheder indenfor VVS på KEA.

Tilmeld dig, og hør om dine muligheder. Uddannelserne er for dig, der allerede arbejder med branding, content eller digital markedsføring.

Online
Når både leverandører, kontrakter og medarbejdere skal spille sammen, er der brug for både overblik og nærvær. Tilmeld dig webinaret, og hør mere om, hvordan KEAs Facility Manager-uddannelse kan støtte dig i din udvikling og ruste dig til lederrollen – og sikre, at du får sparring med ligesindede.

Arbejder du med HR eller er du leder? Så ved du, at kompetenceudvikling af alle medarbejdergrupper er blevet et afgørende konkurrenceparameter. Tilmeld dig webinaret, og bliv klogere på uddannelsen i Kompetenceudvikling hos KEA.

Der er masser at holde styr på, når det kommer til hvordan ansættelsesforhold etableres, reguleres og afvikles – og området er i kraftig udvikling. En uddannelse i Personalejura giver dig værktøjer til både det, som er, og det, som kommer.

Arbejder du med HR og skal kommunikere med mange forskellige? Eller sidder du i et lederjob med mange vigtige samtaler, der helst skal gå godt? Kom til gratis webinar, og hør mere om nogle af de redskaber, du kan bruge til at motivere og udvikle andre i dine professionelle samtaler.