Uddannelsen Hybrid Agency Program (HAP) er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge bureauets indtjening og sikre bureauets fulde kompetencer

Uddannelsen opgraderer bureaumedarbejderen gennem et bredt indblik i bureauet som virksomhed og som forretning. En dimitteret HAP studerende har vist sig at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunderne og bidrage mere aktivt til den generelle værdiskabelse og rentabilitet i virksomheden.

Grundlaget for uddannelsen er at opgradere bureaumedarbejderen med en tværgående multidisciplinær viden som omfatter alt lige fra forretningsforståelse, strategi, medieplatforme og data til brugen af kreative processer som et overordnet forretningsstrategisk værktøj.

Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk. For at sikre 100 procent afsæt i de aktuelle behov og udfordringer, som helt forskellige danske bureauer selv ser i dag, justerer vi løbende indholdet af uddannelsen.

Hold 6 dimitterede i juni 2021, og de studerendes samarbejde med branchens allerbedste professionelle og deres evalueringer har atter givet uddannelsen et løft, så den står stærkere end nogensinde før.

Følg Hybrid Agency Program på Facebook og hold dig hele tiden opdateret på nyheder og events:

følg os på Facebook

Hvis du ønsker at blive opdateret, når vi åbner for tilmeldingen til næste holdstart, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.