Uddannelsen Hybrid Agency Program (HAP) er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge bureauets indtjening og sikre bureauets fulde kompetencer

Uddannelsen skaber hybride bureaumedarbejdere, som kan medvirke til at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunderne.

Grundlaget for uddannelsen er at erstatte siloer i virksomheden med tværgående processer, multidisciplinær viden og et nyt fælles sprog omkring opgaverne.

Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk for at sikre 100 procent afsæt i de behov og udfordringer, som helt forskellige danske bureauer selv ser i dag.

Hold 4 dimittererede i juni 2019, og deres samarbejde med branchens allerbedste professionelle og deres evaluering har givet uddannelsen endnu et løft.

Følg Hybrid Agency Program på Facebook og hold dig hele tiden opdateret på nyheder og events:

FACEBOOK

Hvis du ønsker at blive opdateret, når vi åbner for tilmeldingen til næste holdstart, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

 

OBS: HAP-hold 6 (2020-2021) udbydes til en billigere pris med 4 optimerede fagmoduler i stedet for uddannelsens normale 5 fagmoduler. Det gør vi for at imødekomme branchens udfordringer i forbindelse med Corona-krisen. 

Det betyder, at vi dette efterår først starter op fredag den 6. november 2020, men stadig når i mål til den vigtige afsluttende dimission under Cannes Lion i juni 2021. 

I spidsen for vores fag står stadig tre ultrastærke og professionelle eksperter fra branchen; Dorte Nielsen, Henrik Jensen og Peter Loell. De gør selvfølgelig deres allerbedste for at inkorporere de vigtigste emner fra det “pausede” Teknologi-fagmodul i deres respektive fagmoduler, så hold 6 vil ikke gå glip af væsentlige elementer på uddannelsen. Dorte, Henrik og Peter bakkes som vanligt også op af en perlerække af gæsteundervisere fra både bureau og kundeside. 

Uddannelsen afsluttes med et fuldgyldigt HAP eksamensbevis, der overrækkes ved vores HAP-event i Cannes 2021.

Pris 38.000 inkl. forplejning (normalpris 45.000).