Webinar: Få succes med dine samtaler

Arbejder du med HR og skal kommunikere med mange forskellige? Eller sidder du i et lederjob med mange vigtige samtaler, der helst skal gå godt? Kom til gratis webinar, og hør mere om nogle af de redskaber, du kan bruge til at motivere og udvikle andre i dine professionelle samtaler.

På tre måneder kan du lære om mange forskellige samtaletyper – blandt andet coaching, konfliktløsning og udviklingssamtaler.

Hvis du tager faget ‘Samtalen som redskab’ på KEA får du både papir på det, du kan, og ECTS-point med videre, hvis du ønsker at fortsætte din uddannelse.

Lyder det som noget for dig?

Tilmeld dig webinaret, og få smagsprøver fra faget, bliv klogere på opbygningen, og hør mere om mulighederne for at sparre med ligestillede.

Du vil på webinaret møde underviser Benedikte Sundberg, der har en lang karriere bag sig indenfor HR i danske og internationale virksomheder.

Hun suppleres af uddannelseskonsulent Søren Dam Hansen, som kort vil fortælle mere om akademiuddannelsen i HR, de øvrige fag på uddannelsen og de udviklingsmuligheder, du får med.