Infowebinar: Få succes med dine samtaler

Arbejder du med HR og skal kommunikere med mange forskellige? Eller sidder du i et lederjob med mange vigtige samtaler, der helst skal gå godt?

Og vil du lære at bruge samtaler til at motivere og udvikle andre? Kom til gratis webinar og hør mere om nogle af de redskaber, du kan bruge direkte i dine professionelle samtaler.

Webinaret er en smagsprøve fra det 8-dages fagmodul ”Samtalen som redskab”, og du vil på webinaret møde underviser Benedikte Sundberg, der har en lang karriere bag sig indenfor HR i danske og internationale virksomheder. I løbet af 3 måneder lærer du at mestre forskellige typer samtaleteknikker til bl.a.: coaching, konfliktløsning, udviklingssamtaler og forløbet afsluttes med eksamen, så du både får papir på det du kan og ECTS point med videre, hvis du ønsker at fortsætte din uddannelse.

Tilmeld dig webinaret, og få eksempler på indhold, opbygning og muligheden for at sparre med ligestillede. Vært er Benedikte Sundberg, der suppleres af Søren Dam Hansen, som kort vil fortælle mere om Akademiuddannelsen i HR.

Tilmeld dig webinaret

Skriv venligst dit fornavn i feltet
Skriv venligst dit efternavn i feltet
Du skal skrive en gyldig emailadresse.
Skriv venligst din jobtitel i feltet
Skriv venligst hvor du arbejder
Du skal acceptere, at vi må sende dig nyt inden for HR-området.