Infowebinar: Uddannelse i Kompetenceudvikling

Arbejder du med HR eller er du leder? Så ved du, at kompetenceudvikling af alle medarbejdergrupper er blevet et afgørende konkurrenceparameter. Tilmeld dig webinaret, og bliv klogere på uddannelsen i Kompetenceudvikling hos KEA.

I en tid med rift om medarbejderne og efterspørgsel på nye kompetencer, er behovet for kompetenceudvikling kun blevet større.  

På 3 måneder kan en uddannelse i Kompetenceudvikling give dig værktøjer til at afdække behovet for kompetenceudvikling på alle niveauer, udarbejde løsningsforslag og udviklingsplaner samt argumentere for dine planlagte udviklingsaktiviteter.  

Forløbet afsluttes med eksamen, så du både får papir på det du kan og ECTS-point med videre, hvis du ønsker at fortsætte din uddannelse. 

Underviser på uddannelsen, Maria Haag, giver på webinaret en smagsprøve på uddannelsens indhold, dens opbygning og mulighederne for at sparre med ligestillede. Hun suppleres af uddannelseskonsulent Søren Dam Hansen, som kort vil fortælle mere om Akademiuddannelsen i HR. 

Tilmeld dig webinaret, og bliv klogere på, hvad en uddannelse i Kompetenceudvikling kan gøre for dig.  

Psst! Næste holdstart er 5. marts 2024. Læs mere om faget Kompetenceudvikling, og tilmeld dig her