Vil du håndtere el-installationer, anlæg og mellemspændingsdistributionsanlæg inden for reglerne? KEA giver dig redskaberne til at gøre det.

Efter forløbet kan du projektere og dimensionere el-installationer, anlæg og mellemspændingsdistributionsanlæg samt identificere og adressere praktiske problemer i relation til dem. Og du kan gøre det inden for de regler og standarder, som gælder på området.

Du får redskaber til at fungere som fagligt ansvarlig og driftsansvarlig. Dermed kommer du et vigtigt skridt nærmere at have den fulde vifte af kompetencer, som kræves for at få en autorisation på el-området.

Du bliver også klædt på til at deltage i faglige og tværfaglige samarbejder inden for de arbejdsområder, som kræver autorisation – og tilegne dig den nyeste viden inden for samme områder. På den måde kan du løbende opgradere din uddannelse.

Hvis du tager fagmodulet som en del af Akademiuddannelse i El, skal du først have gennemført og bestået fagmodulet Større industriinstallationer og elforsyningsanlæg.