Vil du være med til at sikre el til danske boliger? Så få redskaberne til at planlægge, installere og beregne deres el-installationer.

El er noget, som mange tager for givet. Men både el-branchen og forbrugerne har brug for dygtige el-installatører til boliger. Som installatør har du til gengæld behov for at kunne planlægge, installere og beregne el-installationer – og gøre det kompetent. Det lærer du på dette fagmodul.

På den del af forløbet, som handler om boliginstallationer, bliver du kvalificeret til at projektere og udføre elektriske installationer inden for reglerne på området. Du lærer at vælge relevante, tidssvarende og rentable el-løsninger, og du lærer at begrunde og formidle dine valg til andre.

Den del, som handler om teknisk beregning, klæder dig på til at foretage matematiske beregninger og finde frem til de bedst mulige el-tekniske løsninger. Du lærer også at tage ansvaret for elektrotekniske beregninger og formidle problemer inden for området.

Igennem forløbet får de nyeste teknologiske redskaber inden for branchen. Desuden lærer du at arbejde tværfagligt og udvikle dine egne kompetencer.

Dermed kan du løbende opgradere din uddannelse, så du bevarer en konkurrencemæssig kant.

Fagmodulet er en del af Akademiuddannelse i El-installation. Ønsker du at tage hele uddannelsen, skal du begynde med dette obligatoriske fagmodul.