Få redskaberne til at rådgive om sundt indeklima og energibesparelser i større bygninger.

Efter forløbet kan du rådgive om optimering af indeklima og reduktion af energiforbrug i større bygninger med mange brugere og kompleks klimaskærm. Dine færdigheder kan du bruge i nybyggerier såvel som eksisterende bygninger.

Du bliver klædt på til at foreslå energirigtige byggetekniske løsninger, som på én gang tager hensyn til arkitektur, indeklima, miljø og økonomi. Ved at angribe en problemstilling fra flere faglige vinkler kan du levere helhedsorienterede løsninger, som passer til ethvert behov.

Du får konkrete redskaber til at bedømme varme- og ventilationsanlæg ud fra energi- og miljømæssige hensyn. Blandt andet lærer du at anvende metoder og værktøjer til at måle og beregne energiforbrug. Også måling og analyse af indeklima med fokus på CO2 og fugt lærer du at håndtere.

Gennem forløbet får du redskaber til at adressere indeklima og brugertilfredshed gennem dialog med bygningsejere og repræsentanter.

Endelig lærer du at præsentere løsninger på en forståelig og motiverende måde ved at bruge redskaber som præsentation og regneark.

Du skal have gennemført fagmodulet Bygningskonstruktioner og energianlæg (fagmodul B) for at deltage på dette fagmodul.