Vil du arbejde med mindre industrivirksomheder og maskiner? Så få de nyeste redskaber til at løse el-opgaver på området.

Efter forløbet kan du projektere og udføre elektriske installationer i mindre industrivirksomheder. Og du kan foretage og tage ansvar for elektrotekniske beregninger på maskiner. Med de færdigheder, som du får, er du godt klædt på til at løse el-opgaver på området.

Den del, som handler om mindre elektriske industriinstallationer, kvalificerer dig til at gennemføre alle aspekter af installationerne. Du lærer at levere tidssvarende og rentable løsninger samt at formidle og begrunde dine valg overfor andre. Du får også den nødvendige viden til altid at arbejde inden for reglerne på området.

Den anden del af forløbet klæder dig på til at foretage og tage ansvar for elektrotekniske beregninger på maskiner. Desuden lærer du at formidle de problemer, som kan opstå, når du foretager beregninger på elektriske kredsløb.

Via det forløb, som du gennemgår, får du de nyeste teknologiske redskaber. Og så lærer du at arbejde tværfagligt og udvikle dine egne kompetencer. På den måde kan du sørge for, at din uddannelse hele tiden er tidssvarende.

Fagmodulet er en del af Akademiuddannelse i El-installation. Ønsker du at tage hele uddannelsen, skal du tage fagmodulet efter Bygningsinstallationer og Teknisk dokumentation.